2821
2789
اره😶😶😶

ای جااااانم مبارک باشه

من چون درست و حسابی نیستم نمیدونستم

خیلی خوشحال شدم

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام.گلم هیچی نشده به خاطر یکی ازبچه ها تاپیکو.ترکوندیم

اخه یهو یه حس ترس به دل ادم‌میاد وقتی جابجا میشیم

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید

بچه ها خیلی غریبه تو تاپیکه 

کاش دوباره استارتر قبلی تاپیک میزد😉😉

فکر میکنم بیشتر بخاطر عنوان میان

تو هوایی، که برای یک نفس خودمو از تو جدا نمیکنم... تو برای من خود غرورمی،من غرورمو رها نمی کنم      
اونکه ان شاا..البته چون عسل خودش گفت فعلاآمادگیش ندارم جزو فوری هانذاشتمش   تازشم خودتم بایددی ...

وااااای اصلا فکرشم تنمو میلرزونه

مریم چرا مادرشوهرت زیاد خوشحال نشد راستی؟

الان‌خوندم جواب دادی عزیزم به یکی بچه ها

بچه ها خیلی غریبه تو تاپیکه  کاش دوباره استارتر قبلی تاپیک میزد😉😉 فکر میکنم بیشتر بخاطر عنو ...

تاپیک زدم بیاین بچه ها رو تگ‌کنید تا من برگردم

میرم ظرف بشورم

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
مریم جونمن همینجوری بودم  سرد بیحال داغون بودم موقع چای شیرین     باخوردن دارو ومرت ...

سمیرا جون من نه سردم نه بیحال نه داغون ،اصلا مشکلی ندارم اما موقع چایی شیرین ار ضا نمیشم اکثرا.ولی وقتی کارمون تموم میشه راضیم هاحتی اگه گاهی خیلی بیشترم طول بکشه باازم من همونم ار ضا نمیشم وفقط هردومون خسته میشیم دیگه  گاهی میگم کاش منم ار ضا میشدم فقط همین ولی کمبودی حس نمیکنم و بیحالم نمیشم.

حالا نمیدونم واسه این که بتونم ار ضا بشم دارویی وجود داره؟یعنی من بدنم ازنظر هورمون ممکنه مشکلی داشته باشه به نظرت؟اخه ظاهرا ازنظر هورمونی مشکلی ندارم،پریودامم منظمه

گمشو میگم شاید یه قرص کوفتی چیزی باشه که باشه این تکرر ادرار رو از بین ببره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مریم عفونت ادرار نداری؟

چون تکرر ادرار الان ربطی به بارداریت نداره،تکررادرار اواخر بارداری پیش میاد به خاطراینکه بچه بزرگ میشه و جای زیادی رو اشغال میکنه فسار میاد به مثانه .