2821
2789
خداروشکر ان شالله رودتر خوب میشه عزیزم

فداتشم ایشالله

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
بفرما منزل ما درخدمت باشیم گلبوته جون😍😍😍😍

بابلی نه ؟ 😍 بخدا اگر امکانش بود لحطه ای تعلل نمیکردم 😄 بخور نوش جونتون 😘

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوشبحالت  خیلی وقته گوشت گوسفند ندارم  دقیقا وقتی تموم شد که کرونا شایع شد  پدرشوه ...

خب چرا گلی وقتی ی چی حرارت ببینه میکروبش میره دیگه چرا نمیخرین ما همیشه گوسفند میگیریم راحتیم

تقریبا پیش نیومده گوشت بخریم 

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
بچه ها من ازاین بخورای صورت دارم بنظرتون تاثیر داره برا خونه و یا بدرد نمیخوره روشن کردم ک‌یکم هوا خ ...

حتما تاثیر داره 

حتی دیگ پر اب کن بزار رو گاز اونم ازش بخار بلند میشه یا کتری 

همشون تاثیر میزاره تا حدودی

ممنون مامانم تاظهر حالش خیلی بد بود خواهرم دیگه نتونست رفت پیشش براش سوپ شلغم گذاشته بود و‌دستگاه بخ ...

خب خدارو شکر 

حتما تاثیر داره  حتی دیگ پر اب کن بزار رو گاز اونم ازش بخار بلند میشه یا کتری  همشون تاث ...

إ خب ممنون گفتک ی چی باشه روشن ک هی هوا خونه عوض بشه اسپندم میکنم دست ب دست ماسکم زدیم تو‌خونه هردومون

خب چرا گلی وقتی ی چی حرارت ببینه میکروبش میره دیگه چرا نمیخرین ما همیشه گوسفند میگیریم راحتیم   ...

اتفاقا ماهم گوسفند میگیریم 

پدرشوهرم خیلی حساسه ، مارو هم بد عادت کرده 

واسع چهارتا خانوادع خودش گوشت میخره 

میره گوسفن میبینه، انتخاب میکنه جلو چشمش دوتا گوسفند رو میکشن پوست میکنن بعد میخره میاره 

یا مثلا بخواد گوشت گوساله بخره ، قصابا بهش زنگ میزنن میره گوساله رو میبینه 

اگر خوشش وومد میگه گوشتشو چرخ کنن بر میداره میاره 

الان تو این شرایط نمیره نمیخره ، چون دیابت داره ،بخاطر خطر مریضی هیچ کدوممون راضی نیستیم از خونه بیاد بیروم و بره دنبال همچین کارهای پر خطری

إ خب ممنون گفتک ی چی باشه روشن ک هی هوا خونه عوض بشه اسپندم میکنم دست ب دست ماسکم زدیم تو‌خونه هردوم ...

اگر گیاه اکالیپتوس داشتین عالی بود 

مینداختی تو قابلمه در حال جوش 

الان والا چیزی به ذهنم نمیرسه جز اینکه پسرت رو تقویت کنی تا ایمنیش بالا بره 

بوس و بغلش نکنین کافیه 

اتفاقا ماهم گوسفند میگیریم  پدرشوهرم خیلی حساسه ، مارو هم بد عادت کرده  واسع چهارتا خانو ...

إ چ‌ خوب اینطوری خیلی راحته  من پدرشوهرم خودش قصابی داشته گوسفندم از داداش میگیره ک گله داره 

اگر گیاه اکالیپتوس داشتین عالی بود  مینداختی تو قابلمه در حال جوش  الان والا چیزی به ذهن ...

اره خودشم متوجه شده زیاد نمیاد سمتمون ن اکالیپتوس ندارم اصلااینجا عطاری هم‌نداره ک بریم دمبال دمنوش الان ب مادرشوهرم گفتم ی خورده دمنوش بده شوهرم بیاره

عزیزم من در مورد رنگ اطلاعات ندارم 🤦🤦🤦

بزار بالکن بمونه

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است

سلااااام😍😍😍😍😍

من الان از سونو اومدمممم 

صدای قلبشم شنیدمممم😍😍😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
مریم تو بارداری سعی کن آروم باشی  تاپیک رفته تو پربازدید ها  غریبه ها که میان من تنم ...

گلی مردم انقد رفتم دسشویی🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭چیکار کنم؟

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
ممنون گلم من خودم میدونم هروقتتتت مامانم طوریش شد منم مریض شدم نسبت ب مامانم خیلی ضعیفم بخدا هروقت ج ...

فاطمه جون حال مادرت چطوره؟؟

اونروز  نت نداشتم اینو بگم.. عزیزم همینکه اجازه دادن مادرت با رضایت خودش تو خونه استراحت کنه یعنی مشکلی نیس.. دایی من از روزی ک رفته بیمارستان رهاش نمیکردن.. کلافه شده بود اونجا.. فک کن همش استوری میزاره همه رو میخندونه.. حالش خیلی خوبه ولی نمیزاشتن مرخص شه.

پس مطمئنا مامانت حالش خوبه

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است