راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
نیستین چرا پس من برم تاپیک گردی سر به سر مردم بزارم 😁
سلام عزیزم 💖💖💖
بهت نمیادااااا یعنی تو هم 😁😁
من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام جانم خوبی شما چرا همش پست های غیر اخلاقیه منو میبینید 🙈😹 رویا جون من یجا تگتون کنم اش ...
😂😂😂
اشکال نداره عزیزم
بتونم کمک کنم خوشحال میشم
ولی الان باید برم انشالله اگه امشب نتونستم
فردا در خدمتم🙏💖💖
ای بابا چه بد موقع ، انشاالله زودتر خوب بشین مادر چطوره؟
ممنون مامانم تاظهر حالش خیلی بد بود خواهرم دیگه نتونست رفت پیشش براش سوپ شلغم گذاشته بود ودستگاه بخور خرید براش و میگفت خونه رو ضد عفونی کردم و یکم کارایی ک دیروز بهم گفتین و همش و انجام داده بود الان زنگ زدم خدارشکر میگفت یکم بهتر شدم
خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍