2821
2789
بچهادوستم جدیدا دوره رنگ مو دیده یه ترکیب گفته بزارم روموهام نگرانم هایلایتام بره فقط😐😑حالا چه کنم ...

نگران نباش لایت دوباره برمیگرده بعد چند بار شست و شو 

من موهامو شرابی تیره ریختم بعد شستن لایت هام دوباره روشن شد 

فقط رنگت نباید شمارش پایین باشه 

مثلا زیر ۵ نباشه 

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
مریم تاپیک بزن از بیانات ترسناکتم بذار اولش با این عنوانی که عسل زده غریبه ها میان    

فریماه چرا هر دفعه تعداد پست هات کمتر میشه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامی دوباره ❤❤😘😘

من ساندویچ همبر با مخلفات 

البته همش خانگی هست 

الانم منتظرم خمیر نان همبری استراحتش تمام بشه بزارمشون توی فر ☺

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
نیستین چرا  پس من برم تاپیک گردی سر به سر مردم بزارم 😁

سلام عزیزم 💖💖💖

بهت نمیادااااا یعنی تو هم 😁😁

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام عزیزم 💖💖💖 بهت نمیادااااا یعنی تو هم 😁😁

سلام جانم خوبی شما 

چرا همش پست های غیر اخلاقیه منو میبینید 🙈😹

رویا جون من یجا تگتون کنم اشکالی داره 

یکی کمک خواستع و منم گفتم از رویا جون میخوام کمکتون کنه ❤

خمیرها در حال استراحت ✨✨

سلام جانم خوبی شما  چرا همش پست های غیر اخلاقیه منو میبینید 🙈😹 رویا جون من یجا تگتون کنم اش ...

😂😂😂

اشکال نداره عزیزم 

بتونم کمک کنم خوشحال میشم 

ولی الان باید برم انشالله اگه امشب نتونستم

فردا در خدمتم🙏💖💖

😂😂😂 اشکال نداره عزیزم  بتونم کمک کنم خوشحال میشم  ولی الان باید برم انشالله اگه امشب ...

ممنونم بزرگوار 

خیلی ماهی ❤❤❤❤

ای جانم مراقب باشید حسابی به خودتون برسید  انشاءالله مامانت هم به زودی خوب بشن🙏🙏🙏🙏

ممنون گلم من خودم میدونم هروقتتتت مامانم طوریش شد منم مریض شدم نسبت ب مامانم خیلی ضعیفم بخدا هروقت جایش درد میکرد منم همینطوری شدم وبالعکس مامانمم نسب ب من همینه ولی شوهرم زیاد جدی نیست قضیش

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
ای بابا  چه بد موقع ، انشاالله زودتر خوب بشین  مادر چطوره؟

ممنون مامانم تاظهر حالش خیلی بد بود خواهرم دیگه نتونست رفت پیشش براش سوپ شلغم گذاشته بود و‌دستگاه بخور خرید براش و میگفت خونه رو ضد عفونی کردم و یکم کارایی ک دیروز بهم گفتین و همش و انجام داده بود الان زنگ زدم خدارشکر میگفت یکم بهتر شدم

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍

بچه ها من ازاین بخورای صورت دارم بنظرتون تاثیر داره برا خونه و یا بدرد نمیخوره روشن کردم ک‌یکم هوا خونه عوض بشه کوروش مریض نشه