2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نازی خواهشا بشین تو خونه.. تو چرا اینجوری شدی

🤦🤦🤦🤦🤦

بخدا از دیروز دنبال شکر و مرغ میگردیم پیدا نمیکردیم امروز دوباره رفتیم پیدا کنیم چون اصلا نداشتیم نزدیک فروشگاه دیدم همه میخرن گله هم خیلی خوشگل بود خریدیم

بعد که اومدم به چه کنم افتادم میگم خطر نداشته باشه از ترسم گذاشتم بمونه ماشین😭😭😭😭😩😩😩😩

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
دیگه کم کم حس می‌نم مثل روح شدم سوالاتم و به هیچ جاتون حساب نمیکنید😐

👻👻👻👻

عزیزم چه سوالی پرسیدی؟ 

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
بچهادوستم جدیدا دوره رنگ مو دیده یه ترکیب گفته بزارم روموهام نگرانم هایلایتام بره فقط😐😑حالا چه کنم ...

عزیزم من در مورد رنگ اطلاعات ندارم 🤦🤦🤦

بچه ها امشب شام چی دارید؟ 

بچه ها امشب شام چی دارید؟ 

من و شوهذم از صبح سرماخوردیم‌شدید هکش بی حال لش میشیم الان دیدیم بهتر نشدیم رفت بیرون منم هنوز درازکشیدم نهار سوپ درست کردم‌ی عالمه کسی لب نزد شام همون و‌میخوریم

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
من و شوهذم از صبح سرماخوردیم‌شدید هکش بی حال لش میشیم الان دیدیم بهتر نشدیم رفت بیرون منم هنوز درازک ...

ای جانم مراقب باشید حسابی به خودتون برسید 

انشاءالله مامانت هم به زودی خوب بشن🙏🙏🙏🙏

🤦🤦🤦🤦🤦 بخدا از دیروز دنبال شکر و مرغ میگردیم پیدا نمیکردیم امروز دوباره رفتیم پیدا کنیم چون اصل ...

بزار توبالکن بمونه یااگه خراب میشه بزار تو راه پله چندروز بمونه...گلدونشو ضد عفونی کن بعد بیارخونه

😐ما جمعمون دوستانس ؛ شما رو نمی شناسیم  اگر آشنا هستین با ما معرفی کنید خودتون رو اگر نه هم ک ...

مریم تو بارداری سعی کن آروم باشی 

تاپیک رفته تو پربازدید ها 

غریبه ها که میان من تنم میلرزه 😂😂😂

مریم جان چیزی نیست 

خودشون میان و میرن

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
ما آبگوشت داریم

خوشبحالت 

خیلی وقته گوشت گوسفند ندارم 

دقیقا وقتی تموم شد که کرونا شایع شد 

پدرشوهرمم دیگه نرفت دنبالش

من و شوهذم از صبح سرماخوردیم‌شدید هکش بی حال لش میشیم الان دیدیم بهتر نشدیم رفت بیرون منم هنوز درازک ...

ای بابا 

چه بد موقع ، انشاالله زودتر خوب بشین 

مادر چطوره؟