راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ای خدا چراانقدر همه کاربری عوض کردن توکدوم یکی از بچه هایی
ااامریم لغو کاربری شدم
باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
اسم من ااا مریم بود حرف سیاسی زدم کاربریم تعلیق شده
باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
اقا من یمدت انگار اشپزی و فراموش کرذم روز ب روز بدتر و بدمزه تر درست میکنم دیروز ماکارانیم افتضااااااح شد شبش سالاد ماکارانیم بدددددشد ب حدی ک نیمروخوردیمالان سوپ درست کردم حس میکنم خیلی بد شده ظاهرش😭😭😭خداکنه امروزم ابوالغضل صبوری کنه چون واقعا خال روحیمخوب نیست چیزی بگه بدتر میشم
خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍