2821
2789
چقدر جالب  حس کردم خودم اینو نوشتم  کاملا موافقم با نظرت شرایط تعیین میکنه چه وقت چه کا ...

لیلی جون راستش منم چندبار حرفاتونو که خوندم تعجب گردم ازاینکه چققدر بعصی کارا ونظراتمون شبیهه

البته گاهیم خیلی باهم.فرق داریم.همین میشه که اینطوری تعجب میکنم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ای خدا چراانقدر همه کاربری عوض کردن توکدوم یکی از بچه هایی

ااامریم لغو کاربری شدم

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
امسال واقعاااا نحس بود من تاالان دلم‌همه چی میخواست الان فقط دلم میخواد زنگ‌بزنم مامانم سرحال حرف بز ...

عزیزم نگران نباش إن شاءالله بزودی لباس عافیت میپوشن و حالشون خوب میشه به حق خانوم فاطمه ی زهرا

مامانا عشقن درکت میکنم عزیزم ولی به زودی خوب میشن بهت قول میدم😉😉😉

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇
هاااا ؟

اسم من ااا مریم بود حرف سیاسی زدم کاربریم تعلیق شده

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
اسم من ااا مریم بود حرف سیاسی زدم کاربریم تعلیق شده

ما شمارو نمیشناسیم و تو گروهمون همچین نامی نبوده

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇
والا ما همچین کسی رو تو جمعمون نداشتیم

ازاونموقع درگیرم خدایا مگ‌چندتا مریم داشتیم روم نشد بپرسم دیگه

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
عزیزم نگران نباش إن شاءالله بزودی لباس عافیت میپوشن و حالشون خوب میشه به حق خانوم فاطمه ی زهرا ماما ...

ممنون عزیزم بخدا خیلی سعی میکنماروم بشم هی میگم‌چیزی نیست یهو امار فوتی ها و‌مبتلا هارو‌میبینم سست میشم

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
خیلی گرسنمه شوهرم بیدار نمیشه صبحانه بخوریم😪😪😪 

مریم جون دیگه هیچوقت منتظر همسرجانت نمون ،صبح زود بلندشو صبحانتو بخور عزیزم،تغذیه توی بارداری فوق العاده مهمه.

اگرم صبحا حالت تهوع داری،بیسکوییت های خشک مثل ساقه طلایی یا نون.تست رو صبح ناشتا یکمی بخور خیلی از تهوعت کم میکنه.

اقا من یمدت انگار اشپزی و فراموش کرذم روز ب روز بدتر و بدمزه تر درست میکنم دیروز ماکارانیم افتضااااااح شد شبش سالاد ماکارانیم بدددددشد ب حدی ک نیمرو‌خوردیمالان سوپ درست کردم حس میکنم خیلی بد شده ظاهرش😭😭😭خداکنه امروزم ابوالغضل صبوری کنه چون واقعا خال روحیم‌خوب نیست چیزی بگه بدتر میشم

مریم جون دیگه هیچوقت منتظر همسرجانت نمون ،صبح زود بلندشو صبحانتو بخور عزیزم،تغذیه توی بارداری فوق ال ...

نون خشکم عاااالبه برا حالت تهوع من ابجیم میخورم سرررریع اروم میشد