2821
2789
عسل جون گوشیم داره خاموش میشه،شبت بخیر عزیزم.خوب بخابی

شب بخیر عشقم 

مرسی بخاطر راهنماییات😘❤️❤️

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
مریم جون  کلی مانتو بخشیدم و کفش دو سع هفته پیش حدود ۷ جفت کفش بخشیدم  اما شومیزام و لب ...

درسته  به اندازه ای که فکر میکنی نیازداری واون مقدار برات کافیه داشته باش،اما اگه بیش ازاونه ببخششون و خودتو سبک.کن،

مارک.هم باشن جه بهتر دل یه عده ای شاد میشه لباس مارک و.خوشگل میپوشن.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درود عسل جان 💖💖💖😍😍

تاپیک جدیدتون مبارک 

صبحتون بخیر امیدوارم امروز هم پر از خبرهای خوب باشه براتون 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
@khoshhal @Khoshhal     @roya_am    

😘😘😘ممنونم عزیزم 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
گزارش زدن به خاطر مهسااااا    

درود مریم جان💖💖💖💖💖💖💖💫💫💫💫💫💫💫💫✨✨✨✨✨✨✨✨✨

تبریک عزیزم نمیدونی چقدر خوشحال شدم که 

باردار شدی 

بر ای تو و نی نی و آقا میثم آرزوی سلامتی دارم 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

درود عسل جان 💖💖💖😍😍 تاپیک جدیدتون مبارک  صبحتون بخیر امیدوارم امروز هم پر از خبرهای خوب ب ...

سلام عزیزم

خوش اومدی😘❤️❤️❤️

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

توتختم

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )