2821
2789
دقیقا  من نمیخوام مثل خواهرم بشم خواهرم خیلی اذیت شد  دوماه بعد از عروسی باردار شد  ...

عزیزم خداروسکر که کورتاژ نکرده

عسل من عاااشق دوران بارداریمم

دیدی همه میگن دوران.نانزدی،یاعقد و اینا بهترین روزاشون بوده و ازاین حرفاااا

من بااینکه دوران دوستیم با شوهرمم خیلی برام شیرین بود اما هیچی هیچی مثل بارداریم نمیشه برام

انگارخدا بااومدن بچه توی شکمم ،تمااام ارامش دنیارو ریخت توی قلبم،اینقدراروم بودم که خودم تعجب میکنم.نه اینکه بگم همه چی اکی بودا،اتفاقا تنها بودم،خانواده شوهرم باهامون قهربودن و سعی میکردن خیلی اذیتمون کنن و ...ولی اصلا هیچی نمیتونس ناراحتم کنه،فقط به بچه ای که توی وجوذم بود فکر میکردم.وحودمو شوهرم دیگه هیچی برام.مهم.نبود.

نمیدونم اگه بازم حامله بشم اونجوری میشم یانه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂من اگر بدونم چیزی دوست داره دلم نمیاد بندازمش

والله شوهرم همه چیزرو دوست داره اگه نندازم خونمون میشه پرازچیزهای بلا استفاده 

میگه پول دادم حیفه منم میگم خوب چندبارپوشیدی خراب شده بنداز بعد دیگه پیله نکنه میگم نازتین جوونا میمیرن زیره خاکن اونا حیف نشدن لباس ووسیله ها حیف شدن  دیکه بی خیال میشه وگرنه مغزم خورده میشه ازحرفاش

من به جز تاپیک خودمون جایی پست نمیذارم یکی بهم درخواست دوستی داده میترسم آشنا باشه    

👻👻👻👻

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
عزیزم خداروسکر که کورتاژ نکرده عسل من عاااشق دوران بارداریمم دیدی همه میگن دوران.نانزدی،یاعقد و ای ...

مریم من همیشه فکر میکردم خودم استرسی هستم ولی با حرفای خودت و گلی فهمیدم من خیلی ریلکسم در برابر شما  سه باز آزمایش ایدز آخه  

دوستان شبتون بخیر 😍😍😍😍

من برم شاید خوابم گرفت سرم درد گرفته 😴😴😴😴😴

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
عسل بنظرم کار خوبی کردن بعضیا خیلی بیخیالن میرن خرید وسایل سفره هفت سین و خرید لباس عید من نمیدونم ک ...

واقعا منم درکشون نمیکنم اصلااا

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
والله شوهرم همه چیزرو دوست داره اگه نندازم خونمون میشه پرازچیزهای بلا استفاده  میگه پول دادم ح ...

😂😂😂

عزیزم خداروسکر که کورتاژ نکرده عسل من عاااشق دوران بارداریمم دیدی همه میگن دوران.نانزدی،یاعقد و ای ...

چقدر حسش قشنگه😍😍

چقدر قشنگ راجع به احساست میتونی بنویسی

اگر ساعتها پستات رو بخونم ابدا خسته نمیشم

من اگر باردار بشم از خانواده خودم بی نهایت خجالت میکشم😩

اما از خانواده شوهرم نه 😄😄

ایشالله که برای بعدی هم سرشار از آرامش باشی

حالا برادر شوهرت نیومد نیومد الان تو این اوضاع میخواد بیاد؟    

آره 😩😩 خوبه میرن خونه پدر خانمش 

نهایتا دو سه بار بیان خونه ما

وگرنه از دست بچه هاش دیوونه میشدم

مودبن ها ولی بخورن و میریزن بهم همه چیو 

بعد خونه خودشون اینطوری نیستن😏

قربونت برم😘❤️❤️ اتفاقا منم سبک منیمال و فنگ‌شویی رو رعایت میکنم بنظرم مشکل اساسی من کمال گرایی و ...

منم اشپزخونم خیلی بزرگه و میدونم واقعا سخته و بیشترین تایم رو من دارم به کارای اشپزخونه میگذرونم

منم همه وسایلم نو بودن،جاهم نداشتم ،اما تصمیم.گرفتم و اضافی هارو گذاشتم کارتن،گفتم باااید براشون جا پیداکنم چون جهیزیم بودن و نمیخاستم بفروشم و به هرحال لازم هم بود داشته باشمشون.

من حتی کمددیواری نداشت خونمون فقط جاشون بود توی اتاقا،نمیخاستم خرجش کنم و کمددیواری بسازم اما چندتاطبقه زدم و یکم بهش سروسامون دادم و براشون پرده دوختم و همه وسایل اضافه اشپزخونه و پذیرایی رو گذاشتم توشون.

روی کارتنا نوشتم چی توشونه ،هروقتم مهمون از شهرستان.میاد برام ،ظرف و ظروف لازمو میارم بیرون،بع دوباره میزارمشون.

مثلا یه سرویس پاسماوری دارم همیشه روی کابینت بود وگاهیم استفاده میکردمشون ،همینا اینقدرازم.وقت میگرفت،هر هفته من اینارو خالی میکردم میشستم دوباره پرمیکردم،هرروز باید کردگیریشون میکردم،همشونو برداشتم گذاشتم توی کابینتایی که خالی کرده بودمشون ودیگه راحت شدم.الان روی کابینتام اصلا جیزای غیرضروری نیس و کردگیری خیلی برام اسون شده.