2821
2789
عسل من برای کارن سه بار تصمیم به اقدام.گرفتیم توی دوسال،بعد.من هرسه بار میرفتم.کامل چکاپ میشدم والیت ...

من شوهرم توجیه کردم 

دوتایی رفتیم آزمایش کلی دادیم حتی ایدز البته دکتره خودش برامون نوشت

انجامشون دادیم 

اما من چون بدنم ضعیف و یه بار اوایل ازدواج یه دکتری به شوهرم گفت همینجوری خانمت باردار نشه چون بدتش صعیفه با این شرایط باردار شه یا سفط میکنه یا خطر داره برای خودش و بچش

دوتامون ترسیدیم

الانم با اینکه دکتر گفت مشکلی نیست تا متخصص نرم اقدام نمیکنم 

اما بعدش باردار شم نمیدونم دقیقا چه حسی پیدا میکنم حساسم یا نه 

اما دوست دارم مادر شاد و سرحالی باشم نه مریض بیحال

شوهرم گناه داره جز من اینجا کسی رو نداره اگر منم وبال گردنش بشم خیلی اذیت میشه

حتی بهم گفته بسازیم خونه رو من قبول نکردم دلیش رو پرسید گفتم اوالین تجربه پدر و مادرشدنمون رو دوست دارم بی دغدغه بگذرونیم 

نه اینکه یه فکرت پیش کار یه فکرت پیش خونه باشه و من و باردارایمم اضاف بشیم 

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
🤣🤣🤣🤣 شارژ تو اتاق بالا سر شوهرمه برم بیدار میشه😤😤😤 دستشویی برم شوهرم از خواب میپره باید بعد ...

پس همون جا هستی بشین 

من نمیدونم چرا بعضی ازشماها هی میگین تا تکون میخورین شوهراتون بیدارمیشن خوب بیدارشن بهتراراینه که گسنگی بکشید 

من برعکس همه میخوابن راحت چیزهایی که دلم میخواد میخورم بدون بچه وشوهروسروصدا😂😂😂😂😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🤣🤣🤣🤣 شارژ تو اتاق بالا سر شوهرمه برم بیدار میشه😤😤😤 دستشویی برم شوهرم از خواب میپره باید بعد ...

پس بخواب😂😂😂

مریم من خونم همیشه بهم ریخته چند وقته😩 احساس میکنم خیلی شلختم دوست دارم همه چی سرجاش باشه تمییز ...

اولا که تو شاغلی واصلا خودتو با ماها که خونه داریم مقایسه نکن.

دوما مطمییین باش اکثرا مثل تو هستیم من قووول میدم که 90 ،درصدمون همینیم

فک میکنیم خونه بقیه برق میزنه و فقط این.ماییم که خونمون بهم ریخته هستش

خب معلومه ادم وقتی خونش مرتبه عکس میزاره .

من الان دوروزه میخام جاروبرقی بکشم فرصت نکردم،البته خودمو اذیت نمیکنم یادگرفتم از استراحت و تفریحم کم نزارم مثلا میگم فرصت نمیکنم چون خاب یا استراحت ظهرم رو دارم،عصراهم حتماالان توی این شرایطدوساعت فیلمم رو میبینم،یکساعت باکارن بازی میکنم،......

بزار خونه یکمم شلخته باشه مگه چی میشه

پس همون جا هستی بشین  من نمیدونم چرا بعضی ازشماها هی میگین تا تکون میخورین شوهراتون بیدارمیشن ...

آخه شوهرم من خیلی بد خوابه اگه بیدار شه تا صبح نمیتونه بخوابه بلااستثناء 

الانم به زور خوابیده بیچاره شب راحت نمیتونه بخوابه صبحم سرکار اذیت میشه

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
پس بخواب😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣😴😴😴😴

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
اولا که تو شاغلی واصلا خودتو با ماها که خونه داریم مقایسه نکن. دوما مطمییین باش اکثرا مثل تو هستیم ...

مریم گاهی دلم میخواد جای تو باشم 

چقدر خوبی❤️❤️

چقدر آرامش داری

من نمیدونم چرا کارام تمومی نداره😂😂

اولا که تو شاغلی واصلا خودتو با ماها که خونه داریم مقایسه نکن. دوما مطمییین باش اکثرا مثل تو هستیم ...

خوب گفتی منم اینجوریم خواهرمن اینفدر جاروبرقی نیکشه ودستمال میکشهخونه رو تمام دستاش دردمیکنه 

منم میگم چه کاریه این همه حساس بودن نمیزی که بعدا به ضررم تموم میشه

وای مریم آزمایش ایدز دیگه چرا😮😮😮😮😂😂😂😂

خخخخخخ ازبس دیوونم

بخدا دکتره یجوری نگام.میکرد وقتی هردفعه میگفتم برام.بنویسه ،دور ازجون انگار فلانم

اخه میگفتم مثلا رفتیم ارایشگاه نکنه قیچی و اینا الوده بوده و منتقل شده نفهمیده باشیم بعد الان بچه هم بیاریم و .....

پس همون جا جیش کن وبخواب راه دیگه ای نداری 😂😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

قربونتون برم که اینقدر خوب راهنمایی میکنید😂😂😂😂

عزززیزززم

با سرایطی که تو گفتی فک کنم جیشتو نگه داری و همینجوری اینجا پلاس باشی تا گوشیت خاموش بشه و خودتم خابت ببره بهتره  

عزززیزززم با سرایطی که تو گفتی فک کنم جیشتو نگه داری و همینجوری اینجا پلاس باشی تا گوشیت خاموش بشه ...

آره والا 🤣🤣

شما ساعت اعلام کنید تا کی هستید دلم نمیاد برم 

اگه زیاد هستید برم بیام😆😆😆