2821
2789
بچه ها من هم گشنم شده😬😬 هم دستشویی دارم🤦🤦🤦🤦 هم شارژ گوشیم داره تموم میشه و هم خوابم نمیاد ب ...

گوشیتو بزن تو شارژ

برو دسشویی 

دستاتو تمییز بشور یه لقمه بخور مسواک بزن 

بیا تو جا با گوشیت ور برو بعدش بخواب😂😂

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه برنامه ریزی شما هم مثل برنامه ریزی من باشه باید بگم انقد هم مطمئن نباش🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂ما جلوگیری میکنیم 

شوهرمو‌توجیه کردم که باید تقویت بشم بعد اقدام کنم

بخاطر همین تا مطمئن نشه حال من خوبه و بدنم به اندازه کافی توان داره دست از پا خطا نمیکنه😄😄

😂😂😂 مریم من که امسال اقدام نمیکنم احتمالا دارو باید مصرف کنم یه دوره سال بعدم که تا این ویروس ب ...

عسل من برای کارن سه بار تصمیم به اقدام.گرفتیم توی دوسال،بعد.من هرسه بار میرفتم.کامل چکاپ میشدم والیته مشکلی هم نداشتم اما هرسه بارعین دیوونه ها میگفتم هررازمایشی که وجود داره برام بنویسن،یعنی من سه بار حتی ازمایش ایدزهم دادم اینقدر که دیوونم،که دو دفعش بدلایلی کلا تصمیممون عوض شد و اقدام.نکردیم.

بعدم خیلی گییر بودم واسه دکتر و سونو و ازمایش و اینا.

اما اگه بخام دوباره بچه بیارم اینقدر سخت نمیگیرم،نمیگم لازم نیس اما من دیگه خیلی زیاده روی میکردم و واقعا یه جاهاییش به ضررم.شد و باعث استرس و نگرانیه بیخود شد برامون

مریم من خونم همیشه بهم ریخته چند وقته😩 احساس میکنم خیلی شلختم دوست دارم همه چی سرجاش باشه تمییز ...

عزیزم چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی 

آخه تو شاغلی وقت نمیمونه واست

بخدا من اگه شاغل بودم شلخته ترین آدم رو زمین میشدم  البته الانم یکم شلختم🤦🤦🤦🤦

ولی ماشاءالله تو به همه چی میرسی غذا و شوهر و خونه و... 

یکم بیخیال تر باش تا اذیت نشی گلم 

واقعا حیفه به فکر سلامتیت هم باش

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
بچه ها من هم گشنم شده😬😬 هم دستشویی دارم🤦🤦🤦🤦 هم شارژ گوشیم داره تموم میشه و هم خوابم نمیاد ب ...

اول گوشیت بزن تن شارژ برو دستشویی وبعد یه چیزی بخور وبعد سرگرم کن خودت رو خوابت گرفت بخواب

نه بابا عسل من که خونم هرجور تمیز کنم بازکثیف میشه اینقدر سخت نگیر 

آره شوهرمم میگه حساس نباش اینقدر

ولی دست خودم نیست 😔😔

اول برو دسشویی

بعد

برو ازتوی یخچال خوراکی بردار

بیا بشین کنار پریز گوشیو بزن.توی شارژ

همزمان هم بخور هم اینجا باش  

گوشیتو بزن تو شارژ برو دسشویی  دستاتو تمییز بشور یه لقمه بخور مسواک بزن  بیا تو جا با گ ...

🤣🤣🤣🤣

شارژ تو اتاق بالا سر شوهرمه برم بیدار میشه😤😤😤

دستشویی برم شوهرم از خواب میپره باید بعدش حتما بخوابم چون دفعه بعدی بخوام برم دستشویی با شوهر غر غرو طرفم🤣🤣🤣🤣

آشپزخونه هم برم صدا بیاد باید از پنجره فرار کنم😆😆😆😆😆

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
اول گوشیت بزن تن شارژ برو دستشویی وبعد یه چیزی بخور وبعد سرگرم کن خودت رو خوابت گرفت بخواب

ای جان همه نظرات شبیه همه راحتر انتخاب میکنم🤣🤣😂

اول برو دسشویی بعد برو ازتوی یخچال خوراکی بردار بیا بشین کنار پریز گوشیو بزن.توی شارژ همزمان هم ...

قربونتون برم که اینقدر خوب راهنمایی میکنید😂😂😂😂