2821
2789
من یادم میره همه چی  نمیدونم چی نوشته بودم برات😔

نه عزیزم بین این همه پست که یاد هیشکی نمیمونه 

فکر کنم بخاطر عکس دیشب بود از آینه گذاشته بودم

شب شوهرم اومد دیگه نتونستم بخونموتون 🙏🙏🙏

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
مریم هنوز باورم نمیشه🤣🤣🤣هنوز به مامانم و خواهرام نگفتم😐 فقط مریم جون تو این شرایط کرونا که نمیت ...

طبیعیه مریم جون همه اولش همینطوری هستن.

مریم جون قرص اسید فولیک رو فردا حتما بخر وشروع کن به خوردنش که میدونم ضروریه.

نگران.نباش بلخره یه دکتر پیدامیشه که بری پیشش

اما درکل به جز موارد واقعا ضروری نرو دکتر و سونو

ایشالا کرونا هم تموم میشه به زودی

جدیدا خبرای خوبی میشنوم ایشالا که صحت داشته باشه

من الان دقیق یادم نیس داروها و مکملها رو میترسم اشتباه بگم،فقط همون اسید فولیک رو میدونم.

راستی یه پویشی بود که پزشک ها توی شرایط قرنطینه شماره واتساپ گذاشته بودن و حوابگو بوذن ببین میتونی پیدا کنی و اگه سوالی داشتی بپرسی خوبه.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بزن عشقم بزار یکم از چایی شیرین حرف بزنن😂😂حاد شد بترکونین بریم تاپیک تو😉😉 من وقت نمیکنم زیاد ب ...

🤣🤣🤣🤣چایی شیرین دوست دارینااااا

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
مریم هنوز باورم نمیشه🤣🤣🤣هنوز به مامانم و خواهرام نگفتم😐 فقط مریم جون تو این شرایط کرونا که نمیت ...

عزیزززم

مریم بنظرم تا سه ماهه اول نگذشته نگو 

وقتی رفتی سونو اوکی بود همه چی به بقیه بگو 

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
خب پس .ایشالا هرچی خیرو صلاحه همون میشه.

ممنون گلم 

آره انشاءالله هر چی خیرو صلاحمونه برای هممون پیش بیاد🙏🙏

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
🤣🤣🤣🤣چایی شیرین دوست دارینااااا

عزیزم به لطف چایی شیرین و تعریفای بقیه توی یه سال سه تا مامان تحویل جامعه دادیم 😂😂😂

خداببخشه عزیزم من یادم نمیاد چی بوده    

😃😃😃😃

عزیزم به لطف چایی شیرین و تعریفای بقیه توی یه سال سه تا مامان تحویل جامعه دادیم 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

والا بسکه با هیجان تعریف میکنن 

همه وسوسه میشن و ... 

من خودم الان دلم میخواست باردار باشم😂😂😂

کار میکنن  اما مسیرا بسته  و خودمم بی نهایت میترسم بخرم میگم نکنه میکروب داشته باشه با گ ...

خب بیخیال دیگه عشقم خجالت هم.نداره اصلا.

بازم با همسرت مشورت کن ببین نظرش چیه.

واسه ویروس هم نگران نباش باگرما ازبین میره،تازه تگه فرصت داری تا اومدن مهمونا ،هم حرارت بده و هم بزار یکی دوروز بمونه دیگه مطمینا خطری نداره اینجوری

والا بسکه با هیجان تعریف میکنن  همه وسوسه میشن و ...  من خودم الان دلم میخواست باردار با ...

آره والا 

منم بعد 8سال اقدام چندروز پیش از ته دلم دلم نی نی خواست😌😌😌😌

عزیزززم مریم بنظرم تا سه ماهه اول نگذشته نگو  وقتی رفتی سونو اوکی بود همه چی به بقیه بگو  ...

میدونی شیلان دلم میخواد روز عید بهشون بگم جیززززز زدن جاریم رو ببینم🤣🤣🤣🤣🤣😐😐😐😐😐

طبیعیه مریم جون همه اولش همینطوری هستن. مریم جون قرص اسید فولیک رو فردا حتما بخر وشروع کن به خوردنش ...

مرسی عزیزم ممنون زحمت کشیدی 😊😘😘😘😘

حالا اگه دکتر هم پیدا نکردم میرم پیش یه ماما