2777
2789
سلام.گلم هیچی نشده به خاطر یکی ازبچه ها تاپیکو.ترکوندیم

وااای من‌هرکاری میکنم‌نمیتونم مرتب بیام

یعنی خونم‌بمب ترکیده

در حال خونه تکونیم

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتما منم زده بودم خودت.گفتی که مریم چه خبرا؟ به شوهرت گفتی

اره عزیزم گفتم

اولش که هیچییییی نگفت

بعد سیگار تو خونه روشن نگرفتم از این به بعد سیگار تو خونه ممنوعه 

گفت چرا؟ گفتم وضعیت منو که میبینی برام ضرر داره 

اونم گفت چند وقته گفتم ۶ هفته

گلی متعجب شد و باز سکوت

بعد چند دقیقه گفتم میثج‌ما داریم سه تا میشیمممممم😘😍😍😍

گفت خودت باید نگهش داری من کار ندارم 😥

منم گفتم باشه دیت بهش بزنی کشتمت 

اونم هر هر خندید 

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
اره عزیزم گفتم اولش که هیچییییی نگفت بعد سیگار تو خونه روشن نگرفتم از این به بعد سیگار تو خونه ممن ...

مریم بارداری؟؟؟؟؟

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
خوبم عزیزدلم الان امروز خیلی روز سختی بود

خداروشکر

ایشالا که تکرار نمیشه از این روزای سخت

@ناز_یخی  ‍      @yadavarii      

ممنون گلم 

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓

سلاااااااام خوشگلا 

شبتون پراز آرامش 😍😍😍😍

خونه نو مبارک 🌹🌹🌹🌹

💐💐💐💐💐💐

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓