2777
2789

خب خدا وکیلی قربون آ قام بشم من مشهدییم مگه حتما باید رفت دست زد به ضریحش خودت و خفه کنی تا حتما دستت برسه به ضریحشمیشه از دورم ارادت بدیی با خانم میشه از دور هم ارادت بدیی به اقا اینایی که این کارو کردن مثلا چی رو میخواستن ثابت کنن بگن ما شیعه امام رضاییم بگن با فدایی حضرت معصومه اییم نه عزیزم نه برادرم نه خواهرم این نیست این بی احترامیه تو رو خدا تعصب الکی نکنین مگه اون مریضی که تو شهر دیگست و با دل شکستش میگه قربونت بشم آقا شفام بده آ قا نظر میندازه بهش اونم شیعه نیست چرا اینکاراها رو میکنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خدا وکیلی قربون آ قام بشم من مشهدییم مگه حتما باید رفت دست زد به ضریحش خودت و خفه کنی تا حتما دست ...

دقیقا. من واقعا با دیدن فیلمش قلبم به درد اومد حس کردم که یه گروهی که با هم دیگه هماهنگ کردن توی مشهد و قم که همچین کاری بکنن الان درهای حرم امام علی و امام حسین و حضرت ابالفضل رو بستن کسی جرات کرد همچین کاری بکنه این آدمها باعت میشن دین اسلام به چشم بقیه بد و ناجور بشه

اگه شیعه ایی اگه آ قا رو دوست داریی احترام بذار به آ قا چرا یکخورده فکر نمیکنین الان اگه حرم بستست به این خاطر که زوار اقا نیاد شیعه اقا نیاد جونش به خطر بیفته تویی که تو این مشهدیی جونت به خطر نیفته بفهمین منی که بچه کوچیک دارم و دو ماهه دلم پر زده برم بیرون زود تموم بشه این مریضی برم لااقل دیدن مادرم بفهمین برادرم خواهرم بفهمیییید ای خداااااا 

من خیلی ناراحت شدم و خیلی هم متعجب شدم مگه مسلمون دلش میاد اینجوری به امامش بی احترامی بکنه؟؟؟ 

تو این شرایط ویروس منتقل میشه دوست عزیز ...از دور زیارت کنن نمیمیرن ک

هنوز هم صبر من به قامت بلند آرزوست...🌱

چی بگم واللهی اینگاریی عقل و شعور عربهای بادیه نشین از عقل و شعور ما ایرانی هایه خشکه مذهب الکی تعصبی بیشتره طرف پیام زده یک ایرانی بمیره بهتره تا حرم بسته بشه خب گاوووو خب بیشعور خب ازگل در حرم بستن که ویروس منتشر نشه در بستن که یه عده اینهو گاو نریزن بیان مشهد به خاطر حرم آ قا مسافرت هم جووون خودمون به خطر بیفته هم جووونه اونا نفهم ازگل بعد میگن فحش نده بیشعور الان شوهرامون صبح تا شب مجبورن تو این شعر برن بیان که توش از هفتاد شهر اومدن که معلوم نیست چند تاشون ویروس دارن اگه کلا قرنطینه بشه این بنده خداها هم میان خونه پیش زن و بچشون مگه اون یک ایرانی که بمیره عزیز یک خانواده نیست دلت میاد همون یک ایرانی هم خودت باشی خوبه 

چی بگم واللهی اینگاریی عقل و شعور عربهای بادیه نشین از عقل و شعور ما ایرانی هایه خشکه مذهب الکی تعصب ...

نه فکر کنم اون بنده ی خدا منظور منو اشتباه فهمید چون علامت سوال گذاشته فکر کرده من منظورم از بی احترامی بستن درب حرم بوده