2777
2789
عنوان

حوصلم سر رف متاهلا بیاین گپ بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 45 پست
[QUOTE=128853520]اهوم  یه جوری ک رفیقام میگن بیا بادیگاردمون بشو😂😂😂 زورمم زیاده تو خونه بابا ...

مرسی عزیزم همچنین❤😍

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
من مازندران بهشهرم نه تازه سه ماهه عروسی کردم دوسال نامزد بودم البته میدونین ک اینجا نامزدیها با عق ...

اووووخی  

من شمال کشور دوس دارم ی بار بعد عقدم دقیقا دوروز بعدش رفتیم نوشهرشمال

بعد از تو هیچکس تکرار تونخواهد بود مادرم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووخی     من شمال کشور دوس دارم ی بار بعد عقدم دقیقا دوروز بعدش رفتیم نوشهرشمال

😊 محل کار همسرم نوشهره خونمون و خونواده هامون بهشهر

ینی اصالتن بچه بهشهریم

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
اها چ تاپیک خلوتی بیا موهای همو بکشیم گیس و گیس کشی را بنداریم سروصدا کنیم همه بیان    

😂😂😂😂

اها چ تاپیک خلوتی بیا موهای همو بکشیم گیس و گیس کشی را بنداریم سروصدا کنیم همه بیان    

تو دعوا من برنده میشما😂😂😂

من ازپشت خنجر میزنم

نمیتونی 😛من تو همون حرکت اول ناکارت میکنم😂

من خنجر زدم الان روحت داره پیام میده خبر نداری حرکات اولی وجود نداره    

😂😂😂نوچ نوچ روح نمیتونه گوشی دستش بگیره

عزیزم روحای الان اپدیت شدس تو الان ورژن جدیدی 

😂😂😂 من از بس فیلم ترسناک دیدم میدونم روح از همه چی عبور میکنه😂

یکی بیاد تاپیک بعد ما چتارو بخونه چ فکری میکنه ایا     فک میکنه دوتا بچه ننر لوسـباهم چت ...

😂😂😂 اره بگیریم بخوابیم سنگین تریم😂🤦🏻‍♀️

شوهرت کجاس عروس سه ماهه باید الان بغل سوهرش باشه ن اینکه با یدونه بیکار تر ازخودش بچته

شوهر من کار داره وگرنه میرفتم  

بعد از تو هیچکس تکرار تونخواهد بود مادرم