2777
2789
عنوان

خشکی گلو و گلو درد طولانی دارم😔 کمک ....

| مشاهده متن کامل بحث + 6770 بازدید | 40 پست
اره واسه این اس ما هم بیشتر از یه ماهه قرنطینه هستیم حتی شوهرم 

همش گلوم خشکه ،هی باید صدامو صاف کنم یه سرفه میزنم، انگاری ته گلوم عفونت خشک شده و قورت میدم نمی ره پایین

همون از اونم میترسم، خدا کی این مریضی رو از بین میبری. خیلی استرس دارم ،انقدر همه چیو شستم که دارم ...

درست میشه عزیزم بدتر از همش استرسه سعی کن ب چیزای خوب فکر کنی اخبارم زیاد نبین بخدا من هربار میبینم استرسم ۱۰۰ برابر میشه

خدا بزرگه㋛✿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوب شدی؟؟ خشکی گلو چی شد؟؟

بهترم،  اصلا نمیدونم از چی بود تقریبا یک ماه و نیم درگیرش بودم هم خودم هم همسرم، حتی به سرفه هم افتادم و خشک بود، اما کاملا قرنطینه بودیم و همش سعی کردم دم نوش و آب میوه تازه بخورم ، اما بهتر شده ولی هنوزم کمی هست و اصلا دلیلش نمیدونم از چیه