2777
2789
عنوان

خشکی گلو و گلو درد طولانی دارم😔 کمک ....

| مشاهده متن کامل بحث + 6770 بازدید | 40 پست
انجام میدم ولی اصلا درست نمیشه ، خیلی میترسم که کرونا نباشه اما ۲۰ روزه جایی نرفتیم و کلا خونه بودیم ...

نمیدونم عزیزم منم ب خاطر استرسی ک داشتم مجلور شدم برم درمانگاه چون مثل شما با اب لیمو و عسل خوب نمیشدم

خدا بزرگه㋛✿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود ۲۵ روز پیش و البته همرو شستم و ضدعفونی کردم ،نون هم کاملا داغ میکنم قبل مصرف

خب پس استرس نداشته باش، چیزی نیست

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
خب پس استرس نداشته باش، چیزی نیست

خدا کنه، من نون رو بسته ای خریدم و بسته ش رو کاملا شستم و بعد خود نون رو تو ظرف گذاشتم فریزر ،هر روز در میارم کاملا تو دستگاه داغ میکنم بعد دستمو هم میشورم و بعد میخوریم، خوبه؟

بیشتر از دو هفته هستش مال من از روزی که با مایع من اشپز خونه رو شستم شروع شد الانم استخوانهای سینم د ...

منم 

الکل، مایع، وایتکس

خیلی استفاده کردم 

الان دو روزه استفاده نمیکنم چون میگن وقتی تو خونه ای واسه چی میشوری، فقط اگه وسیله بخرم اونو میشورم، چون داغونم کردن