2777
2789
عنوان

از سوتی های تایپی تون بگین😟😟😟😟😟😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 33 پست
شوهر من باشه  تا دوماه ولم نمیکنه دوران نامزدی یبار بهش نوشتم میخوام بخوابم..نوشتم میخوام ب ...

😅😅سوتي بد نيست اشكال نداره شوهر منم بعضي وقتا دست ميگيرتم ديشبم شرط گذاشتم ساعت ٣ نصف شب فيلم ترسناك ببينم 

اگه تونستم تنهايي ببينم ك برام چيزي بخره

ك نتونستم ٣ روز پاهاشو تو شير بشورم😐😐😐

از وحشت شستن پاهاشم ك نشده نشستم فيلمه رو تنهايي ديدم شرطو بردم😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅😅سوتي بد نيست اشكال نداره شوهر منم بعضي وقتا دست ميگيرتم ديشبم شرط گذاشتم ساعت ٣ نصف شب فيلم ترسن ...

😂😂😂😂😂تو شیر؟ حتما میخواد گل رز هم بریزی تو تشت شیرش؟؟😂😂

من هر شب اگه فیلم ترسناک نبینم خوابم نمیره..هرشب تو شبکه تیله یکی میده اون میبینم میخوابم😱

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
😂😂😂😂😂تو شیر؟ حتما میخواد گل رز هم بریزی تو تشت شیرش؟؟😂😂 من هر شب اگه فیلم ترسناک نبینم خوابم ...

عاره ديگه ميدونست خيلي بدم مياد گفت باختي بايد اينكارو كني😱😱😱

من فيلم ترسناك دوست دارم ميبينم هفته اي يبار

ولي نه تنهايي با شوهرم ميبينم

ديشب فقط تنها ديدم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤