بامدادخمار مدیر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30308 عنوان کسی دکتر ازاده محمد پور رو میشناسه | مشاهده متن کامل بحث + 20544 بازدید | 2777 پست متخصص پوست پوستم خیلی کلف شده 🥴🥴😂 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 1398/12/26 | 17:58 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30308 خوب شماچی میخوری گلم؟میخامرببینم ایرانیم ازریزش جلوگیری میکنه؟پس چراخارجیااینقدگرونه؟ گفتم دیگه مولتی ویتامین مینرال ایرانی که جلدش صورتیه نمیخواد خارجی بخری اونا اشتها رو زیاد میکنه برای باردارها مناسبه برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
sofiya73 عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1807 گفتم دیگه مولتی ویتامین مینرال ایرانی که جلدش صورتیه نمیخواد خارجی بخری اونا اشتها رو زیاد می ... ریزش نداری گلم؟اوایل هم نداشتی؟ خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30308 ریزش نداری گلم؟اوایل هم نداشتی؟ نه عزیزم ندارم اوایل خیلی کم داشتم ماسک موی لورال و شامپوی درمالیفت زدم خوب شد برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
sofiya73 عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1807 نه عزیزم ندارم اوایل خیلی کم داشتم ماسک موی لورال و شامپوی درمالیفت زدم خوب شد عزیزم شامپوی درمالیفت مخصوص ریزشه یاتقویت؟ خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30308 عزیزم شامپوی درمالیفت مخصوص ریزشه یاتقویت؟ برای ریزش برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 چرا تگم کردی؟ سمیه جواب پست های دیروزمو ندادی چرا😕🤧 تاپیک ترکیده شده بود جانم.... من همه اعلاناتم توزمان ترکیدگی تاپیک پاک شد😶 از هیچکیووو نخوندم...😢 استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 سلام عشقم جونم سلام گلمتاپیکاون موقع ترکیده بود، صدات کرده بودم😬 استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 فقط دشمن گفتنت😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁 😂😂😂😂😂😂بگوووو مرگ بر امریکاا😬 استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
شب_بیدارم عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 3614 😂😂😂😂ايول 😆😆😆😆😆🤘🏻🤘🏻🤘🏻 اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 عزیزم توریزش مونداری؟مولتی چ مارکی استفاده میکی وشامپوچی؟ من از مولتی خارجی استفاده میکنم،، چون خیلی قویه هفته ای ۱ بار استفاده میکنم..ریزش قبلا داشتم، شامپوی با ترکیب (شیر و عسل) گرفتم خیلییی خوب شد.. کلا ریزشموقطع کرد..... استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30308 بچه ها جون بیایید قبل سه تاپیکو باز کنم پست بزاریدقبل همه سرگروه ها قبل از همه پست بزارن با یه متن انگیزشی فقط از قبل متنتون رو اماده کنید کپیش کنیدبگید باز کنم زود بزارید قفل کنم@زیتونپرورده @sanaz718 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
sanaz718 عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 8815 بچه ها جون بیایید قبل سه تاپیکو باز کنم پست بزاریدقبل همه سرگروه ها قبل از همه پست بزارن با ی ... صب کن متنمو پیدا کنم😱😱😱😱
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30308 صب کن متنمو پیدا کنم😱😱😱😱 بدو اماده شد بهم بگو برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
sanaz718 عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 8815 بچه ها سلام .😘امیدوارم با شروع تاپیک جدید به وزن دلخواهتون به تناسب اندام برسید🥰🥰🥰* اگر می خواهید لاغر شوید و به تناسب اندام برسید فقط باید یک چیز را کنار بگذارید. بهانه ها را!