2777
2789
عنوان

کسی دکتر ازاده محمد پور رو میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 20545 بازدید | 2777 پست

سلام سلام

اه

روز فستی آلاخون بالا خونمون کردن

خدا از باعث بانیش نگذره

ای خدا

نفسم بالا نمیاد بس دنبالتون گشتم

یکی یه لیوان آب بده دستم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
😄نوشتم تو توضیح گروهبندی دارم کامل میکنم بزارم تو تاپیک 👍🏼😘 

یدونه ای😘😘😘😘

البته وقتی اومدن هممون هستیم اسمشونو مینویسیم👌🏻

یاد اول مهر و تقسیم کلاس افتادم😁

شوهرمم ناظم بذار😋🏌️‍♀️🏌️‍♀️

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام اه روز فستی آلاخون بالا خونمون کردن خدا از باعث بانیش نگذره ای خدا نفسم بالا نمیاد بس ...

سلام عزیزم 

دیگه پوستمون کلفت شده  

بیا تاپیک اصلی برگشت 😝

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
یدونه ای😘😘😘😘 البته وقتی اومدن هممون هستیم اسمشونو مینویسیم👌🏻 یاد اول مهر و تقسیم کلاس افتادم ...

😘

دستتون درد نکنه شماها نباشید من مرده میشم 

شوهرتو بگو با خطکش آهنی بیاد وایسته بالاسرشون 😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
دور از جونت قشنگم😘😘😘😘😘😘 حتمااااااااا با خط کش درازا😆😆😆😆

ازون طرفش که نازکه تیزه  بزنه رو دستشون 😆😆

از اون مداد پهنا هم بذاره لا انگشتاشون😂😂😂

😂😂😂👍🏼

کمخونی خودش باعث ریزش مو میشه ها  بیوتین و سبوس هم بخور تاثیر داره

سبوس برنج ازکجابیارم گلم؟

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
سبوس برنج ازکجابیارم گلم؟

عطاری ها دارن 

بریز تو شیر یا ماست 

سلام چه تاپیکی؟

بامداد خمار

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
سلام سلام اه روز فستی آلاخون بالا خونمون کردن خدا از باعث بانیش نگذره ای خدا نفسم بالا نمیاد بس ...

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده