2777
2789
عنوان

آموزش نون خونگی

153 بازدید | 8 پست

دارم تایپ میکنم دوستان میذارم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواد لازم آرد حالا شیرینی پزی یا ساده فرق نداره بین ۳ تا ۵ لیوان دسته دار فرانسوی خمیر مایه یک قاشق غ سرخالی زردچوبه نوک قاشق شکر از ۱ قاشق تا نصف لیوان بستگی به ذائقه شخصی نمک نصف قاشق چای خوری یک لیوان آب تمامی مواد خشک رو ترکیب و آب رو بریزین و مشت بدید ما یک خمیر کاملا نچسب احتیاج داریم اگر لازم بود ارد بریرین تا نچسبه یک ساعت و نیم استراحت میدیم بعد از اون به ۸ عدد چونه تقسیم کرده دوباره ۲۰ دقیقه روشونو میپوشونیم بعد از اون با وردنه صاف میکنیم کنجد میریزیم و با چنگال سوراخ میکنیم تابه داغ داغ باشه حرارت متوسط این نون زود خشک میشه پس روشو بپوشونید برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
مزه خمیر نمیده؟؟؟

ن به هیچ وجه کاملا پخته میشه بعنوان عصرونه و صبحانه عالی و سالمه 

ن به هیچ وجه کاملا پخته میشه بعنوان عصرونه و صبحانه عالی و سالمه 

اهان نون شما با خمیر مایه اس. اخه یکی از کاربرها با بکینگ پودر گفته بود درست کردم مزه خمیر میداد. ممنون عزیزم

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️