مواد لازم آرد حالا شیرینی پزی یا ساده فرق نداره بین ۳ تا ۵ لیوان دسته دار فرانسوی خمیر مایه یک قاشق غ سرخالی زردچوبه نوک قاشق شکر از ۱ قاشق تا نصف لیوان بستگی به ذائقه شخصی نمک نصف قاشق چای خوری یک لیوان آب تمامی مواد خشک رو ترکیب و آب رو بریزین و مشت بدید ما یک خمیر کاملا نچسب احتیاج داریم اگر لازم بود ارد بریرین تا نچسبه یک ساعت و نیم استراحت میدیم بعد از اون به ۸ عدد چونه تقسیم کرده دوباره ۲۰ دقیقه روشونو میپوشونیم بعد از اون با وردنه صاف میکنیم کنجد میریزیم و با چنگال سوراخ میکنیم تابه داغ داغ باشه حرارت متوسط این نون زود خشک میشه پس روشو بپوشونید برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید