2777
2789
عنوان

من عروس اول خانوادم همش استرس دارم عروسی بعدیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 59 پست
اولا این فکرارو نکن هیچ کس کامل نیس،دوما لباس خیلی خیلی گرون و لب پر نشدن لاک که باعث نمیشه تک باشی ...

همون اخلاق هم مهم نیست فقط پیشونی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یکم استرس داشتم بنظرم از اعتماد بنفس پایینه حالا ما کلا ده روز بین نامزدیمون فاصله بود جاریم دختر خوبیه مث خواهریم ولی هم سنش از من بیشتره هم خیلی چیزا قابل مقایسه نبودیم اصلا!زمین تا اسمون فرق داشتیم باهم! در کل این چیزی نیست رو زندگی شما تاثیری بذاره از هیچ نظر نه روال زندگی نه روابط شما با دیگران و خانواده همسر هیچیه هیچی بهش فکر نکن 

خدایی مثل جاریای من برخورد نکن وقتی وارد این خانواده شدم چقدر سر حسادت های بی مورد اینا اذیت شدم

اونم یکیه مثل خودت

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

درسته ولی خب اخلاقم مهمه چیزی که به چشم بیاد و باعث بشه از چشم اطرافیان تک باشی و...

بآور کن جاری من اخلاقش جوریه شمر گفته برو من آمدم باز هم عزیز ترین بود

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

به جاری اصلا توجه نکن یعنی در حدی که شماره اش راسیو نکن وگرنه بهش فکر کنی زندگیتا نابود میکنه

من شماره خواهر شوهر وجاری ندارم اگر سالی یبارم کاری داشتم از مادر شوهر میگیرم بعد پاکش میکنم