2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عالی چجوری؟

شکر و سس و نوشابه اصلاااا نخوردم این مدت. غذامو اصلا کم نکردم. میوه و لبنیات خیلی زیاد مصرف کردم. چون شیر میدم مجبور بودم... برنج هم هفته یی دوبار فقط خوردم. ی روز درمیون هم ی ساعت باشگاه. پیاده روی هم نامنظم میرفتم

شکر و سس و نوشابه اصلاااا نخوردم این مدت. غذامو اصلا کم نکردم. میوه و لبنیات خیلی زیاد مصرف کردم. چو ...

دمت گرم

من که برام شده رویا

من 80 کیلوعم باید یه 20 تا کم کنم ولی ...

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
منم86 بودم. الان77م باید65 بشم 

بنظرم یه ماه رو تثبیت همین کار کن بعد دوباره شروع کن برای کم کردن

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
دمت گرم من که برام شده رویا من 80 کیلوعم باید یه 20 تا کم کنم ولی ...

اینا ک گفتم اصلا اذیتم نکردم. فقط همت میخواد. الان دیگه کرونا اومده باشگاه نمیتونم برم. 😢

اینا ک گفتم اصلا اذیتم نکردم. فقط همت میخواد. الان دیگه کرونا اومده باشگاه نمیتونم برم. 😢

همین دیگه همت نیست

من سرکارم میرم

انقد خسته میشم همینجور میخورم

یا وقت نمیکنم غذا درست کنم و هله هوله میخوریم و ...

بنظرم یه ماه رو تثبیت همین کار کن بعد دوباره شروع کن برای کم کردن

ورزش ک نمیتونم بکنم تو خونه. رژیمم همون ها ک گفتم رو رعایت میکنم. من خیلییییی سخت لاغر میشم. ولی جاش زودم برنمیگرده 

همین دیگه همت نیست من سرکارم میرم انقد خسته میشم همینجور میخورم یا وقت نمیکنم غذا درست کنم و هله ...

آخ آخ امان از هله هوله. تا سرکارت نمیتونی پیاده بری؟ ی ساعت پیاده روی هرروز با رژیمی ک گفتم خیلی زود لاغر میکنه. 

2825
2823
2791
2779
2792