2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی

58 بازدید | 9 پست

پسرمو امروز واکسن زدن خیلی گریه میکنه چیکارکنم ؟ استامینوفن  دادمش ولی بازم اروم نمیشه یکسره گریه میکنه راه حلی است واسه اینکه دردش کمترشه ؟؟به جز استامینوفن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی دخترمو یادم‌اومد هر کاریش میکردم اصلا آروم نشد 

گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه                                    بعد میری میبینی بنده امضاش چیه                                        اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش  فقد من اینجوریم یا حتی شما                                                اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰

بچه منم دوماهگیش خیلی ناله کرد و تبش میرفت بالا.دقیقا امروز که ساعت ۹ واکسن زدیم فردا عصر ساعت ۵ تبش قطع شد و آروم شد

یه بطری گذاشتم یخ زد پیچیدم لای پارچه میگذاشتم رو پاش تا خنک بشه.بعد برمیداشتم

هر ۴ ساعت استامینوفن میدادم

آب جوشیده سرد شده میدادم که تو دلش خنک بشه

مدام دست و روش رو میشستم و سرشم با کهنه نمدار خنک میکردم