2777
2789
آره باید باهمزن هم بزنی فرم بگیره بعد البته این خامه فک کنم کلا مارکش بد بود چجوری بود مثه همیشه بر ...

تا حالا پودرشو نگرفتم همیشه از قنادی آماده میگیرم کیلویی ۲۲ کدومشون به صرفه تره به نظرت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا پودرشو نگرفتم همیشه از قنادی آماده میگیرم کیلویی ۲۲ کدومشون به صرفه تره به نظرت؟

یک کیلویی کاله فک کنم از همه بهتر باشه قبلا اونو استفاده کردم خوب بود 

پودرشو نشنیدم. منم ازهمین کیلویی میگیرم قطعا بصرفه تره. 

ممنونم خبر بدهبهم لطفا

من هر کیکمو سه تا تخم مرغ و دولیوانو نیم آرد استفاده میکنم. زردو سفیده جدا کن سفیده خوب همبزن که مثه خامه فرم بگیره از ظرفیت نریزه وقتی کج میکنی. بزار تو یخچال. زرده و یه لیوان شکرتو خوب هم بزن. اردتو 3بار الک کن دفعه آخر با یه قاشق غ خ پکینگ پودر الکی کن یه لیوان شیرو یه نصف لیوان روغن بریز داخل زرده همبزن بعدم آرد الک شدتو کم کم بریزو همبزن بعد که مواد باهم میکس شد یه حالت کشسان باید باشه نه شل یه دو قاشق گلاب و یه قاشق چایخوری وانیل. بعد سفیدتو میزنی و با لیسک در حد قاطی شدن همبزن و حتی کفای سفیدم همینجوری تو موادت بمونه خیلی منظور همنزنکه کاملا سفیده میکس موادت شه. چون بیشتر پف میکنه. خواسی کاکائو یی پود کاکایو بزن یا نسکافه. اگه فردا ی از قبل فرتو روشن کن من با پلو پزم درس کردم کف قالبتو روغن بریزو بزار داغ شه بعدم موادو بریز داخلش یه 45 دقیقه بعد درشو باز کن. سیخ خلال دندون یا هرچی بزن داخل کیکت اگه نچسبید یعنی پختس بزار بیرون خنک شه بعد از قالبت دربیار خواسی لاش مثه من مغزو خامه و موز بزاری با چاقو یا نخ دندون وسط کیکتو برش بزن حتما با چتکه حالا یا شیر یا گلاب بزن وسط کیکت بعد خامه چرب کن تا خامه جذب کیکت نشه بعدم موزو.. بچین و لایه کیکت بزار روش. بعدم خواسی با خامه قنادی روشو تزئین کن

ممنونم خبر بدهبهم لطفا

من هر کیکمو سه تا تخم مرغ و دولیوانو نیم آرد استفاده میکنم. زردو سفیده جدا کن سفیده خوب همبزن که مثه خامه فرم بگیره از ظرفیت نریزه وقتی کج میکنی. بزار تو یخچال. زرده و یه لیوان شکرتو خوب هم بزن. اردتو 3بار الک کن دفعه آخر با یه قاشق غ خ پکینگ پودر الکی کن یه لیوان شیرو یه نصف لیوان روغن بریز داخل زرده همبزن بعدم آرد الک شدتو کم کم بریزو همبزن بعد که مواد باهم میکس شد یه حالت کشسان باید باشه نه شل یه دو قاشق گلاب و یه قاشق چایخوری وانیل. بعد سفیدتو میزنی و با لیسک در حد قاطی شدن همبزن و حتی کفای سفیدم همینجوری تو موادت بمونه خیلی منظور همنزنکه کاملا سفیده میکس موادت شه. چون بیشتر پف میکنه. خواسی کاکائو یی پود کاکایو بزن یا نسکافه. اگه فردا ی از قبل فرتو روشن کن من با پلو پزم درس کردم کف قالبتو روغن بریزو بزار داغ شه بعدم موادو بریز داخلش یه 45 دقیقه بعد درشو باز کن. سیخ خلال دندون یا هرچی بزن داخل کیکت اگه نچسبید یعنی پختس بزار بیرون خنک شه بعد از قالبت دربیار خواسی لاش مثه من مغزو خامه و موز بزاری با چاقو یا نخ دندون وسط کیکتو برش بزن حتما با چتکه حالا یا شیر یا گلاب بزن وسط کیکت بعد خامه چرب کن تا خامه جذب کیکت نشه بعدم موزو.. بچین و لایه کیکت بزار روش. بعدم خواسی با خامه قنادی روشو تزئین کن

من هر کیکمو سه تا تخم مرغ و دولیوانو نیم آرد استفاده میکنم. زردو سفیده جدا کن سفیده خوب همبزن که مثه ...

ممنون عزیزم. فقط اون قسمت که گفتین چتکه چی هست

بعد خانه رو با چی چرب کنم؟ و چقد گلاب یا شیر بزنم به کیک

ممنون عزیزم. فقط اون قسمت که گفتین چتکه چی هست بعد خانه رو با چی چرب کنم؟ و چقد گلاب یا شیر بزنم به ...

چتکه وسیله مالیدن روغن لیسک داشتی با لیسک

کیکتو که از وسط برش دادی باهمون چتکه  یا لیکست یکم تو لیوان شیر یا گلاب بمال بزن روی کیکت  پیمانه نداره که خامه زدی جذب کیکت نشه البته برای رو خود کیک که میخوای  با خامه تزئین کنی نیازی نیس وسط کیک اگه خواسی مغزدارو خامه ای باشه اینکارو بکن

میزان شیر داخل کیکت یه لیوان روغن نصف لیوان. گلاب دوقاشق غذا خوری