2777
2789
عنوان

حالت تهوع بارداری چیکار کردید

254 بازدید | 25 پست

من خسته شدم هیچی نمیتونم بخورم از هیچ غذایی خوشم نمیاد یکم بو بیاد میخواد غذا باش یا عطر و حتی بو خمیر دندون حالت تهوع شروع میشه چی بخورم خوب بشه تا چند هفته ادامه داره این تهوع شماهم شبا خوابتون نمیبره منم از خواب شبانه افتادم شما چیکار کردید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص تهوع دمیترون

بو کردن چیزایی ک دوس داری من پوست نارنگی رو میچسبوندم رو بینیم

زنجفیل بیسکویتای خشک

و در اخر تحمل 

من ۹ماه تهوع استفراغ داشتم حتی تو اتاق عمل

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
منم همينطور بودم دميترون ميخوردم روزي سه تا يه سوال دارم ببخشيد ميل جنسيت هم رفته؟

اره طفلک شوهرم طرفم نمیاد حتی کنارشم شبا نمیخوابم نمیدونم از تهوع یا بی حالیم 

خیلی سخته من تقریبا تا یه هفته پیش داشتم الان خیلی بهترم..چند بار آمپول b6 زدم تا دوروز بهتر میشدم دوباره تهوع به سراغم میومد

خداجونم دوقلوهام صحیح وسالم دنیا بیان😍
منم همينطور بودم خدايا اخه چرا بايد اينطور باشه من تا قطع شيردهي هم خوب نشدم ميلم يعني تا پسرم ٢ ...

واییی چه عذابی من همش میگم دومیی نمیارم دیگ نمیتونم این دورانو دوباره تکرار کنم

شمام ميل جنسيت رفت اون موقع؟

اره 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

من بالا نمیاوردم ولی به شدت از همه فذاها بدم میومد با روزی سه تا دمیترون بازم میخواستم بالا بیارم از خوردن بیزار بودم حتی ارزوم شده بود چند لیثان اب با خیال راحت بخورم ولی چون معده م خالی بود بالا میاوردم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
خيلي سخته 

اره سعی کن گرمیجات بخوری 

من در رابطه خودم‌فکر میکنم‌روحیم‌خوب نیس بی حال و خسته ام‌بی حسم سرزنده و پر انرژی نیستم ب خاطر اینه

هم تو بارداری هم الان ک یک ماهه زایمان کردم میلم کم شده

گفتم بعد سه ماه خوب میشی ولی نشدم بهترم میتونم بخورم ولی معده درد دارم و گاهی تهو 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
گفتم بعد سه ماه خوب میشی ولی نشدم بهترم میتونم بخورم ولی معده درد دارم و گاهی تهو 

من الان بهش پیام دادم بهم قرص داد دکترم برا تهوع از صبح هیوی نخوردم معدم میسوزه گشنمه ولی هم غذا میبینم عقم میگیره