2777
2789
عنوان

سقط در پنج هفته

133 بازدید | 19 پست

من ازمایش بتا دادم ۲۶ بود دکترم گفت سقط میشه خودش خواستم بپرسم کیا این تجربه رو داشتن درد داشته؟

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گفتن سقط میشه؟ سونو رفتید؟

نه فقط چهاروز عقب انداختم آز دادم که ۲۶ بود دکتر گفت سقط میکنی از روز قبلشم خونریزی و لخته بینی دارم میخوام ببینم سقط شده یا نه اخه دردشو نمیدونم

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
نه فقط چهاروز عقب انداختم آز دادم که ۲۶ بود دکتر گفت سقط میکنی از روز قبلشم خونریزی و لخته بینی دارم ...

عزیزم دکترت رو عوض کنه ، یعنی چی به همین راحتی میگه سقط میشه ، هورمون کم بوده که بوده ، دارو میدن مانع سقط میشن . 

سلام😊 
عزیزم دکترت رو عوض کنه ، یعنی چی به همین راحتی میگه سقط میشه ، هورمون کم بوده که بوده ، دارو میدن ما ...

دارو امپول هم نداد بهم اینقدر ناراحتم بعداز دوسالو نیم خدا بهم داد حالا اینطور شدم گلم

من خودم تجربه ی چندتا سقط رو دارم بستگی به میزان زمان بارداریتون دردش متفاوته . ولی توصیه میکنم اگر ...

اره گلم میرم پیش دکتر دیگه فردا دوباره آز میدم مشخص میشه ولی الان بی بی میزنم هاله کمرنگ میندازه دیگه پررنگ نیس گریم گرفته

دارو امپول هم نداد بهم اینقدر ناراحتم بعداز دوسالو نیم خدا بهم داد حالا اینطور شدم گلم

منم با هورمون خیلی پایین باردار بود همین حدود بیست و خورده ای بود ، والا سقط هم نشد

سلام😊 
اره گلم میرم پیش دکتر دیگه فردا دوباره آز میدم مشخص میشه ولی الان بی بی میزنم هاله کمرنگ میندازه دیگ ...

نگران نباش عزیزم ، نگرانی بدتره ، استراحت کن فقط تا انشالله فردا .

سلام😊 
منم با هورمون خیلی پایین باردار بود همین حدود بیست و خورده ای بود ، والا سقط هم نشد

خب چند روز عقب انداخته بودی شما و خونریزی نداشتی

نگران نباش عزیزم ، نگرانی بدتره ، استراحت کن فقط تا انشالله فردا .

انشالله عزیزم امیدم به خداس خیلی نگرانم هی درد میگیرتم میگم سقط شد

من دو هفته بود عقب انداخته بودم رفتم ازمایش ، خونریزی نداشتم .

خدا برات حفظش کنه جنسیتش چی،شد..بدیش اینه من خونریزی و لخته بینی و درد دارم