2777
2789

از مرگت

ناراحت نمی شوم!

اگر قرار باشد

پیشِ من

که پیش از تو رفتم

بیایی...

(سروده شده توسط "دکتر افشین یداللهی"در سال 1394) 

دکتر افشین یداللهی در زمانِ تصادف یعنی  25 اسفند سال 1395 به همراهِ همسر و برادر همسرشان در اتومبیل بودند، که دکتر یداللهی بلافاصله فوت کردن و همسر و برادر همسرشان به بیمارستان منتقل شدند، متاسفانه تلاش‌های پزشکان برای بهبود و درمان خانم شبنم رحمتیان(همسر مرحوم یداللهی) نتیجه‌بخش نبود و در صبح پنجشنبه 10 فروردین 1396  ( یعنی 15 روز بعد از فوتِ مرحوم یداللهی)  درگذشت.

روحِ پاکِ هردوی این عزیزان (دکتر افشین یداللهی و همسرشان) غرق در نور و آرامش و رحمت و برکت و عشقِ الهی باشه ان شاء الله 🙏🙏🙏

کی هست؟

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

مرحوم دکتر افشین یداللهی که متخصص اعصاب و روان بودند ، شاعر و ترانه سرای شناخته شده کشورمان نیز به حساب می آمدند.
مرحوم یداللهی برای  تیتراژ بسیاری از سریال‌های تلویزیونی، ترانه‌هایی سروده از جمله آنها سریال غریبانه، شب دهم، میوهٔ ممنوعه و مدار صفر درجه و معماى شاه است.
در تاریخ 25 اسفند ماه سال 1395 بر اثر تصادف دار فانی را وداع گفت.
این هنرمند دو روز قبل از فوتشون ، یادداشتى را برای درگذشت على معلم (که در تاریخ 23 اسفند سال 1395 فوت شدن) در اينستاگرام خود به شرح زیر منتشر کرد:
(( هر سال
یک بار
از لحظه‌ی مرگم
بی‌تفاوت گذشته‌ام
بی‌آنکه
بفهمم یک روز
در چنین لحظه‌ای
خواهم مُرد
بعضی مرگ ها غیرمنتظره است
با اینکه مرگ، غیرمنتظره نیست 

هنوز چند روز به پایان سال ۱۳۹۵ مانده،
این سالِ پُر مسافر، کبیسه هم هست... 

یاد جناب علی معلم عزيز گرامى))

و دو روز بعد از فوتِ  مرحوم علی معلم، دکتر افشینِ یداللهی هم آسمونی شد. خداوند روحِ هر دو بزرگوار رو قرین رحمت و آرامش قرار بده انشاءالله 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا هیچوقت نگفتن ک خانومشون هم فوت کردن.من نمیدونستم.

خدا رحمتشون کنه🌷

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید

وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید

وقتی زمین ناز تو را در آسمان ها می کشید

وقتی عطش طعم تو را با اشک هایم می چشید

من عاشق چشمت شدم  نه عقل بود و نه دلی

چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود

آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود

وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد

آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد

من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی

چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی