2777
2789
عنوان

شوهرم کرونارو بهانه کرده منونمیبره خونه ماااادرم😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 46 پست
الان حق داره کرونا رو جدی بگیرید  قرنطینه قرنطینه اس خونه و مامان و ابجی و ... استثنا نیس که ...

قبلا هم اینطور بوده من بیشترازاین حرصم میگیره ک خودش هرروز میره فقط با من مشکل داره

باخداباش و پادشاهی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نری بهتره اوضاع خیلی بده بخدا منم دوماهه مامانمو ندیدم ...نه به خاطر خودم به خاطر اونا نمیرم شاید رفتم اونارو هم مریض کردم....گذاشتم ایشالا اوضاع بهتر بشه....

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
اسی جان از خودت بپرس خدای ناکرده اگه من ناقل باشم و به اونا بدم چی؟ اگه ب خاطر ی لحظه بی فکری،   ...

خب دستکش وماسک وفاصلرو رعایت میکنم اینطوری هم دارم بشدت افسرده میشم حالا اگ شوهرمم ب نوبه خودش رعایت میکرد وقانونشرو خودش هم رعایت میکرد راحت ترمیتونستم بامساله کناربیام اذیت میشم وقتی ب خودخاهیش فکر میکنم بهم حق بدین شماجای من بودین چیکارمیکردین

باخداباش و پادشاهی کن
همیش همینطوربوده

به هیچ قیمتی کوتاه نیا نزار هر روز بره خونه مادرش

بخدا با این کارش داره بهش ظلم می کنه تو هم صبر

داشته باش بخاطر مادرت  الان زندگی واسه همه مشکل

شده اگه مادرتو دوس داری نرو اونجا .

به هیچ قیمتی کوتاه نیا نزار هر روز بره خونه مادرش بخدا با این کارش داره بهش ظلم می کنه تو هم صبر د ...

😔سعی میکنم منطقی فکر کنم ولی احساساتم نمیذاره نمیدونم چرا انقدرسختمه میدونم کارم اشتباهه و ب لجبازی باشوهرم افتادم رفتارمم غلطه ولی نمیتونم احساساتموکنترل کنمو حسموبروز ندم دلم میخادمیخادباهاش دعوا کنم وهزارتافهش بارش کنم از طرفی هم عقلم ی حکم دیگ صادر میکنه موندم بخدا

باخداباش و پادشاهی کن
مااادرمه شماهم نمیرید؟

عزیزم منم دوماهه مادرمو ندیدم. الان و عید هم نخواهم رفت.  فقط مساله خودمون نیستیم ممکنه خدای نکرده ما ناقل باشیم و به اونا منتقل کنیم. هرچند من مادر خودمو نمیگم چون ایشون پرستاره 

اما پدرمم نمیتونم ببینم چون نگرانشم

اگه مادرتو دوست داری یه مدت دیگه دوریشو تحمل کن .

برای خودت و مادرت آرزوی سلامتی دارم💕💕

دخترم همه زندگی منه
😔سعی میکنم منطقی فکر کنم ولی احساساتم نمیذاره نمیدونم چرا انقدرسختمه میدونم کارم اشتباهه و ب لجبازی ...

چه میشه کرد   یه جوری خودتو سرگرم کن  اینجور زندگی

واسه هیچ کس راحت نیست.

خب بهش بگو اگه سر زدن به مادر برای من خطرناکه چرا خودت هر روز میری؟ دل تو و مادرت دله، دل منو مادرم دل نیست؟ اگه قراره رعایت کنیم پس توهم دیگه نرو اگه میری یا منو ببر یا من خودم میرم به مادرم سر میزنم.

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !