2777
2789
عنوان

شوهرم کرونارو بهانه کرده منونمیبره خونه ماااادرم😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 46 پست

الان حق داره

کرونا رو جدی بگیرید 

قرنطینه قرنطینه اس

خونه و مامان و ابجی و ... استثنا نیس که

البته قبل از کرونا اگه نمیذاشته بری حق نداشته و کارشم خیلییییییییی بد بوده 

ولی الان حق با اونه

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من شهر غریب 

فکر کنم تا دو سه ماه دیگه هم نتونه بیاد خونه خودمون

بچه هاش ویدئوکال زنگ میزنن گریه میکنن

صبح با صدای گریه دخترش بیدار شدم زنگ زده بود ب مامانم میگفت انقدر ندیدمتون از دلتنگی نفسم میگیره

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...

والا منم خونه مادرم سه هفته نميرم تصويري صحبت ميكنم دلم خيلي تنگ شده

هميشه ميرفتم برام غذا ميپخت الان ويارم دارم نميتونم آشپزي كنم از بيرونم كه ميترسم غذا بخرم  دلم برا دستپخت مامانم لك زده

مااادرمه شماهم نمیرید؟

من الان نزدیک یه ماهه

فقط هم دوکوچه باهاش فاصله دارم

وقتی میخام نون بخرم تاسرکوچه شون میرم امابازدلم نمیادبرم پیشش

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
چرا انقد بی رحمید حق الناس گردنتونه اگه برید بیرون بفکر خودتون نیستید بفکر مردم بدبخت بیچاره باشید

بیرون چیه خونه مادرمه بقرآن قسم ی ماهه پامو ازدرخونه بیرون نذاشتم خودش هرروز دوبارمیره خونه ننش میگ گناه دارن حوصلشون سرمیره وفلان من تک فرزندم ن مادرم ن من کسیونداریم خداروخوش نمیاد

باخداباش و پادشاهی کن
منم یه ماه مادرم ندیدم.بهانه چیه!!!راست میگه دیگه.

آخ مشکل من اینه ک چرا خودش هرروز میره ب پدرومادرش سرمیزنه اگ بهانه نیس خودش هم قرنطینه کنه دیگ فقط منو مادرم مرض داریم

باخداباش و پادشاهی کن