2777
2789
عنوان

چجوریه ک هیچکس دوستت نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 30 پست

وقتی کسی احساس مرا نمیفهمد

ب طبع کسی هم نمیتواند مرا درک کند 

و این یعنی تنهایی✌🏻🤦‍♀️

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

منم هیچکس دوستم نداره،ولی شوهرم دوستم دارع،منم دوسش دارم ولی پدرومادرو برادرم عین گاومیمونن

شوهرمم عصبی و بد دهنه...

نمیدونم واقعا چرا شادی بمن نیومده...

دلم میخاد بزارم برم یجا ک هیچکس پیدام نکنه

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمم عصبی و بد دهنه... نمیدونم واقعا چرا شادی بمن نیومده... دلم میخاد بزارم برم یجا ک هیچکس پیدا ...

منم دلم میخاد برم ی کلبه تو دل کوه

برا خودم باشم فقط 

تنها

راحت

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

کارایی که دوست داری تو خونه انجام بده هر چیزی که خوشحالت میکنه دیگه به گذشته فکر کردن شرایطو عوض ن ...

بالو پرمو بستن و دلمو شکستن...

نه پشتوانه مالی دارم ن هیچی

۳ ماه زحمت کشیدم برا شوهرم تو خونه حالا میگه پولتو نمیدم😭

ب جهنم ک نمیده حروم بشه ایشا..

من بریدم از همه چی

هییییییییچی خوشحالم  نمیکنه

فقط یه هدف دارم......

بزارم برم یجا که گدایی کنم اما کسی پیدام نکنه💔🖤

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
چجوری اخه نه گذاشتن درس بخونم نه شوهرمو خودم انتخاب کنم هییی اومدن گفتن زود بچه بیار زوددددد بچه ...

همیشه اول از همه اولویت زندگی خودت باش..اعتمادبنفس وعزت نفستوتقویت کن خودتو دوست داشته باش فقط به فکر خودت واحساست باش...قدرخودتو بدون

منم بخاطر ازدواج با شوهرم پدرومادر و همه فامیل ازم متنفرن.جوریه ک دوسنداشتم بمونم شهر خودمون اومدم تو یه شهر غریب و با شوهرم زندگی میکنم اگه شوهرمم خوب بود تا تحت نمیشدم فهمیدم ک شوهرمم پشتم نیس و الان خیلی تنها و بیکسم از صبح تا شب خودم تنها تو خونه ن جایی دارم برم نه کسی پیشمه و شوهرمم فقط شب خونه هست

چجوری اخه نه گذاشتن درس بخونم نه شوهرمو خودم انتخاب کنم هییی اومدن گفتن زود بچه بیار زوددددد بچه ...

عزیزم شرایط شما سحته.منم شوهرمو دوست ندارم وفقط دارم نقش بازی میکنم.ولی از یه جایی به خودم اومدم چرا وقتی دیگران اهمیت نمیدن خودمو داغون کنم.برا خودت زندگی کن این روزا هم میگدره.اونقدر قوی باش که دخترت حس تنهایی رو که الان داری چند ساله دیگه تجربه نکنه

متاسفانه همه اینجوری فکر نمیکنن

درسته ولی ادم خودش باید ایندشو بسازه.کسی که بخاد برا پول شمارو بخاد همون بهتر که نباشه.تنهایی زیادم بد نیست حداقل ادم برا خودشه وکمتر زخم میخوره.

بالو پرمو بستن و دلمو شکستن... نه پشتوانه مالی دارم ن هیچی ۳ ماه زحمت کشیدم برا شوهرم تو خونه حالا ...

میدونم که کلا بریدی

نذار تو مرحله ی افسوس خوردن بمونی خیلی

قوی باش

تو نقش اصلی زندگیتی

پشتوانه ی خودت باش