2777
2789
عنوان

دختری که میخواستم (2)!

| مشاهده متن کامل بحث + 2854 بازدید | 186 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

برادر من از خوندن تاپیکت خیلی ناراحت شدم حال احوالت رو هم درک می کنم خواهرانه بهت می گم بی خیال این خانم شو این خانم یا متاهل و از همون اول شما رو سر کار گذاشته یا اینکه دختری بوده و  شما واسه اش یه سرگرمی بودی واسه اوقات تفریحش خلاصه بگم این خانم واسه شما نون آب نمی شه نمی گم یهو فراموشش کن ولی سعی کن فراموشش کنی  

بالاترین سرعت دنیا ، سرعت رنگ عوض کردن آدم هاس ...

می دونم دلتون شکسته و خیلی واسه اتون سخته به شما بگن دوست نداشته و نمی خواستت ولی واقعا ابن خانم شما رو نمی خواسته و شما اول تا آخر بازیچه دست این خانم بودی 

سلام  برادر من از خوندن تاپیکت خیلی ناراحت شدم حال احوالت رو هم درک می کنم خواهرانه بهت می گم ...

ممنون از مشارکتت خواهر عزیز .

داستانش خیلی مفصل تر و پر جزعیات تر ازینه . با یک عزیزی آشنا شدم داستانو واسش گفتم داره کمکم میکنه .

ممنون که خوندی و وقت گذاشتی واسه تایپ کردن

پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش
ممنون از مشارکتت خواهر عزیز . داستانش خیلی مفصل تر و پر جزعیات تر ازینه . با یک عزیزی آَنا شدم داست ...

موفق باشی انءشالله خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه