2777
2789
عنوان

با شوهر بی شعور چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 51 پست
ببین هر آدمی تو عصبانیت نمیخاد از طرف مقابل کم بیاره حرفاش بیمنظوره ولی میخاد حرصت بده سعی کن ج ...

ازدواج اجباری همینه دیگه

الان ۲۲ سالمه😣

اون۳۱

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کردم بخدا غلط کردم جور جاری رو کشیدن همینه دیگه😭

چرا جور جاری

به اون.چکار داره

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

خب ما نمیدونیم که شاید تو خیلی پول پول میکنی حس بدی بهش دست میده میگه من برای زندگی دوتامون کار میکنم این اینجوری میکنه ...یا شاید دم عیده کرونا اومده سرش شلوغه انتظار چنین حرفی نداشته مثلا یه تعارف بهت زده تو بگی حالا بعد عید حساب میکنیم و اینا

نمیتونم کمکت کنم گلم  خودم فعلا داغونم چند تا فیلم دیدم دیشب  هی زندگیمو مقایسه میکنم&nb ...

اره عزیزم حرف دلمو زدی...

منم ازدواجم اجباری بود...

الان ۵ ساله میگذره هنوزم دوسش ندارم.

ینی اگه بره دیگه اسمشم یادم نمیمونه..

دستمزد میگیری ازش!؟

اره چرا که نه! بستگی به رفتار شوهر داره. وقتی مردی یه قرون دوزار به زنش بده و یه جوری برخورد کنه که پولا فقط پولای خودشه زن هم باید برای این کارا ازش دستمزدشو بگیره

پول زحمتت رو بگیر دیگه براشکار نکن یه جایمشخص هم بهش بده مه کل خونه رو گند نکشه تا میتونی هم محل نده شاد باش کارایدیگه هم بکن که حال دلد خوش باشه که نگه افسرده مرتیکه تا کارش در رفته این مدلی میحرفه😒😒😒

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
خب ما نمیدونیم که شاید تو خیلی پول پول میکنی حس بدی بهش دست میده میگه من برای زندگی دوتامون کار میکن ...

عزیزم دستش تنگ نیست میدونم

قرار بود دوهفته قبل پولو بده 

منم تو ۲ هفته اسم پولم نیاورده بودم

امروز گف بیار حساب کنیم بعد اینجوری شد

غلط کردم بخدا غلط کردم جور جاری رو کشیدن همینه دیگه😭

دیگه گذشته حقت وازحلقومش بکش بیرون دیگه هم براش کارنکن

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
پول زحمتت رو بگیر دیگه براشکار نکن یه جایمشخص هم بهش بده مه کل خونه رو گند نکشه تا میتونی هم محل نده ...

۳۱ سالشه بچه نیس ک دندون رو جیگر بزارم

خیر سرش تحصیلکرده هم هس 

هیچوقت فکر نمیکردم تحصیلکرده ها اینقدر بیشعور باشن

عزیزم دستش تنگ نیست میدونم قرار بود دوهفته قبل پولو بده  منم تو ۲ هفته اسم پولم نیاورده بودم ...

خب با بد دهنی و دعوا چیی میش نمیره من سر کار میرفتم ماهی جهار تومن یه  سال پیش حقوقم بود کارتم دست شوهرم بود نیدونستم شوهرم ادم عوضی نیست واقعاحتیاپول من احتیاج. داشت اما من اصلا به روی خودم نیاوردم خودم دادم بهش که غرورش نشکنه از من پول بخواد ...شنا هم کمی صبور باش وقتی خودش میگه بهت میده دیکه ..شاید تو محل کارش با کسی دعواش شده

بالاخره هرکاری زحمتب داره واون زحمت هم مزدخودشوحالاچه غریبه باشه چه زنش چه بچش.اگه میدادغریبه مجبورمیشدپولشوبده الانم زنش باذوق کارکرده واسش بایدااحترام وتشکرمزدشوبده اونم کارای خودشوداره کارای بچه هاشم بکنار.اصلادیگه قبول نکن.مگه هرکي کارمیکنه پول دربیاره مریضه یافقیر.خوب شوهرخودشم برآپول کآرمیکنه.همسربودن بکنار،توافق معاملاتی هم بکنار.شوهرت کارش بدبود.