2777
2789
مرض دارن

احیانا بحثتون سیاسی نشده ؟ یا بعضیا شوخی های جنسی نکردن؟ یا دعوا و توهین نشده ؟ ببخشید میپرسم چون فقط این موقع تاپیک تعطیل میشه 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

احیانا بحثتون سیاسی نشده ؟ یا بعضیا شوخی های جنسی نکردن؟ یا دعوا و توهین نشده ؟ ببخشید میپرسم چون فق ...

نه بخدا اصلا 

صفحه اول یکی نوشته بود برین واتساپ گروه بزنین گفتیم میخوایم اینجا باشیم بعد شروع کردن به فوضولی کردن

انگار جای اونا را تنگ کرده بودیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بخدا اصلا  صفحه اول یکی نوشته بود برین واتساپ گروه بزنین گفتیم میخوایم اینجا باشیم بعد شروع ...

@نی_نی_یار_3  

سلام عزیزم، تاپیک ایشون چرا تعطیل شده ؟ 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

یه لحظه دیدم پاچم نیس🤕

🤣🤣🤣

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
بی خیال ولی اعصابم سر بیشعورای گزارش زن خورده الهه چی. کشید اینهمه سال از دستشون

البته میدونی بدم نیس میفهمیم چققققد الهه و ماها خاریم تو چشماشون الهی کور شن

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

سلام خسته نباشی فقط یه سوال ازتون داشتم

میخواستم ببین شما وقتی یه تاپیک و میترکونین

اصلا میبینین محتوای تاپیک چی بوده که گزارش میزنین؟

این انصاف واقعا؟؟؟

فقط ببین چند تا گزارش زدن براش حذفش کنین؟

با_انصاف_باشیم#  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

تو کل نی نی سایت یه تاپیک مفید بود تاپیک لاغری بامداد خمار بود نمیدونم برای چی ترکوندینش

حالا اونو ترکوندین چرا تاپیک دورهمی دوستانمون را ترکوندین 

تو این اوضاع شرایط قرنطیته دل خوشی مون به تاپیک دورهمی مون بود ازمون گرفتین

بنظرت چیکار کنیم زیبا من دلخوشیم شما دوستام بودین و دورهمی مون 😭😭😭

بزار الهه بیاد بیینم بازم  ی تاپیک بزنه برامون باز البته شایدم اصلا نخاد بیاد ک حق داره بیچازه😔

@زهرا۱۴ بیا گلم

اومدم عزیزدلم ممنون😘

فداتم❤

نه بخدا اصلا  صفحه اول یکی نوشته بود برین واتساپ گروه بزنین گفتیم میخوایم اینجا باشیم بعد شروع ...

سلام شکوه جون من دیدم تاپیک ترکیده گفتم حتما همونی که دیروز درباره واتساپ حرف زد وبحث شد رفته آدم جمع کرده گزارش زدن واقعا براشون متاسفم

بنده خدا الهه دلم براش گرفت😭😭

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️

فکر کنم الان جمع میشن برا هر کسی که جز تاپیک الهه بوده وتاپیک زده گزارش میزنن😒😒😒😒😣😠😠😠

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️