2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله  یکی از آشناهای مامانم اینطور بود 

چند سال بعد ازدواج کرد الان هم بچه داره 

من نظرم اینه که هر جایی ادم مطمعن شد و به این نتیجه رسید که اشتباه کرده   باید جدا شه اگه میتونه 

بزرگترین خیانت ادم به خودش اینه که بگه ( مردم چی میگن؟  ) 

و ترس از آینده ... 

البته اگه واقعا مطمعنه که اشتباه کرده 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

دوستام که تو عقد جدا شدن خیلی راضین اولش سخت بود الان همشون یا خوب و خوش و آزادن یا با یکی بهترش ازدواج کردن و میگن خداروشکر از قبلی طلاق گرفتیم. 

کلا کار عاقلانه ایه اگه دلیلت موجهه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

من تو عقد جدا شدم خیلیم راضبم‌از کارم و اصلا نه ناراحت بودم‌نه پشیمون

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
من ۳سال عقدم الان که یکماه قهریم دارم نفس میکشم انقد که اذیتم کردن  کاشگی زودتر کارای طلاقم تم ...

دندون لقو ادم هرچی زوتر بکشه راحت میشه...حتما قسمت نیس غصه نخور خدا بزرگ...

خدایا شکرت....
افرین......دقیقا

بله من تو دوران عقد جدا شدم بعد چهار سال ازدواج کردم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
افرین......دقیقا

خداروشکر که شما هم همینجوری فکر میکنی ... 

زندگی ارزشمند تر و کوتاه تر از اونیه  که بخوای بخاطر یه اشتباه  یا بخاطر حرف کسای دیگه  حروم و فداش کنی ... 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

یه عزیزی میگفت‌ حتی شب ازدواجت دیدی همسرت به درد زندگی نمیخوره تاکسی بگیر برگرد خونه بابات‌

اگه میبینی زندگی مشترکی که باید باعث ارامش و پیشرفتت بشه شده مایه عذاب و سلب ارامشت همه چیو تموم کن 

مگه هرکسی چندبار زندگی میکنه که حالا بخاطر احساسات نابجا و حرف دیگران اون یکبارشو حروم کنی...