2777
2789

عريزم شرايط براي همه يكسانه 

ما كه حقوقمون رو دادن  نوزاد دو ماه و نيمه دارم همه ي لباساش تنگ شده 

بازم نميتونيم بريم لباس بخريم 

براي بچه ها شرايط جامعه رو توضيح بده 

و بگو ماه ديگه براشون جبران ميكني

بگو همه بچه ها اين روزا اين شرايط رو دارن

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانمی خودتو ناراحت نکن من واسه خودم و نی نی هیچی نخریدم ولی برای پسرام دو هفته قبل لباس خریدم درسته جایی نمیریم حداقل دلشون گرم باشه لباس نودارن.

ببین اگه توی حاشیه نه وسط بازار پوشاکی هست با ایمنی کامل برو براشون خرید کن

شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .
چرا پس بچه های من نمیخوان ؟😐 هر موقع میگم بریم خرید ، پسرام میگن نه ، همه چی داریم

خخخ دقیقا مثل پسرای من . بزور بردیم براشون خرید کردیم

شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .
چرا پس بچه های من نمیخوان ؟😐 هر موقع میگم بریم خرید ، پسرام میگن نه ، همه چی داریم

من بچه هام اصلا بهانه خوراکی یا لباس نمی گیرن  دخترم بزرگ می گه مامان الکی چیز نخر 

📌متولد ۷۷ نیستم 
عريزم شرايط براي همه يكسانه  ما كه حقوقمون رو دادن  نوزاد دو ماه و نيمه دارم همه ي لبا ...

برای شما میتونین از سایت بی بی ماما خرید کنین خیلی مطمئنا من میشه گفت اکثر وسایل سیسمونی رو از اونجا خریدم

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
برای شما میتونین از سایت بی بی ماما خرید کنین خیلی مطمئنا من میشه گفت اکثر وسایل سیسمونی رو از اونجا ...

خانمي سايته با پيج اينستاگرام چند روزه ميارن ما اصفهانيم

خانمي سايته با پيج اينستاگرام چند روزه ميارن ما اصفهانيم

سایته و معتبر اون روزی که میخوان بفرستن پشتبانش زنگ میزنه که مثلا این رنگو نداریم یا اینو داریم تصمیمتون چیه 

باورت میشه من یه شیردوش انتخاب کردم بعد اونو نداشت یکی دیگه گفتم اون سه و پونصد ارزون تر بود بهم گفتن شماره کارت بده پس دادن

خیلیم ارزونه تولیدکننده هستن همین نی نی سایتیا بهم معرفی کردن خدایی لباساشم اکثرا جنس خوبن من چند دست نوزده تیکه و پنج تیکه اینا خریدم جنسشون خوب بود 

البته قیمت خیلی ارزونش نه قیمت متوسط به بالا 

چهار روزه به دستت میرسونن البته اگه الان قبل عید سفارش بدی فک کنم بابت عید یکی دو روز بیشتر شه 

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
سایته و معتبر اون روزی که میخوان بفرستن پشتبانش زنگ میزنه که مثلا این رنگو نداریم یا اینو داریم تصمی ...

ممنون خانمي 

توي گوگل سرچ كنم  اسمش رو ؟