2777
2789

ببخشید من تمیدونم کلا چیه و چجوریه؟

منظورم اینه که برای چی میخوننش؟

میشه ی توضیحی بدین؟

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من تمیدونم کلا چیه و چجوریه؟ منظورم اینه که برای چی میخوننش؟ میشه ی توضیحی بدین؟

شما که نمیدونی چیه پس برای چی میخواین؟!! 🤔

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒

متوجه نمیشم؟🙄

خب دوسدارم یادبگیرم..

چه اشکالی داره؟

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

دونستنش میدونم فقط داخل کتاب داخل پرانتز نوشته دورکعت دردورکعت میگم شاید اشتباه تایپی باشه میگم شاید دورکعت باشه من دوتادورکعتی میخونم وبراکمی سخته

اهاا قبول باشه انشالله عزیزم  عزیزم شما درمورد نمازشب اطلاعاتی دارید؟ قنوت نماز وتر رو من هرج ...

قبول باشه عزیزم اصلا اشکالی نداره نماز مستحبیه حتی اگه یک رکعت هم بخونی و همه چیزش هم کامل نگی درسته چون به خاطر رضای خداست و واجب نیست التماس دعا

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
متوجه نمیشم؟🙄 خب دوسدارم یادبگیرم.. چه اشکالی داره؟

برام سوال بود که چطور برات سوال شده. این نماز برای وقتایی هست که حاجت مهمی داری. باید روز چهارشنبه پنج شنبه وجمعه روزه بگیری روز جمعه هم غسل کنی و دو رکعت نماز بخونی بعد نماز هم دعا داره که طولانیه. امام صادق این نماز رو بسیار سفارش کردن

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
برام سوال بود که چطور برات سوال شده. این نماز برای وقتایی هست که حاجت مهمی داری. باید روز چهارشنبه پ ...

چون شدیدا دارم سعی میکنم به خدا نزدیک بشم و لدم خوبی بشم..

واسه همین موضوعم خیلی میپرسم و سرچ میکنم و..

الانم ک دیدم دوستمون اسم این نمازو نوشت کنجکاو شدم و دوسداشتم یادبگیرم 

ممنونم واسه توضیحاتت دوستم 

حتما امتحان میکنم💫👐

برام سوال بود که چطور برات سوال شده. این نماز برای وقتایی هست که حاجت مهمی داری. باید روز چهارشنبه پ ...

ببخشید من الان سرچ کردم 

دعایی ک باید بگیمو دیدم خیلی زیاده برای حفظ کردن..

حتما باید حفظ بشه؟

اگه مثلا تو ی برگه بگیریم نمیشه..؟

ببخشید من الان سرچ کردم  دعایی ک باید بگیمو دیدم خیلی زیاده برای حفظ کردن.. حتما باید حفظ بشه ...

مشکلی نداره

ببخشید من الان سرچ کردم  دعایی ک باید بگیمو دیدم خیلی زیاده برای حفظ کردن.. حتما باید حفظ بشه ...

این نمازحفظ نمیخوادیک حمدیک قدر15استغفرالله ربی واتوب والیه دررکوع وسجود10استغفاروذکرخودررکوع وسجوددراخرهم سربسجده میگویی اللهم ان یونس ابن متی عبدک دعاک فی بطن الحوت 

چون شدیدا دارم سعی میکنم به خدا نزدیک بشم و لدم خوبی بشم.. واسه همین موضوعم خیلی میپرسم و سرچ میکنم ...

نماز شب بخون گلم.حال خوبی میده. ماروهم خیلی دعاکن