2777
2789
عنوان

یعنی میشه؟؟؟

1007 بازدید | 44 پست

سلام.بچه ها من شش ماهه اومدم خونه پدرم و همسرم میگه فقط طلاق...بچه هم ندارم.ما شهرامون از هم جداست.بچه ها همش با خودم میگم شاید روز آخر سال یهو بیاد خونه.یهو در باز بشه و شوهرم بیاد بگه نتونستم لحظه ی سال تحویل رو بدون تو تحمل کنم.خیلی امید دارم که تا روز آخر بیاد و از طلاق منصرف بشه😢😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت اینو بهش بگو

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چرا وقتی دوس داری پیشت باشه

دست دست میکنی

یه چیزی بهش بگو تا بیاد😒

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چرا میخوااد جدا بشه؟

باورت میشه منم نمیدونم.سر دعواهای خیلی جزیی گفت ما دیگه نمیتونیم با هم زندگی کنیم.بعد جلوی خانواده هامون دادو بیداد کرد و گفت نمیخوام.ما همش دعوا داریم و...ولی بیشتر دخالت خانوادش بود.خودش خیلی خوب بود.خانوادش از طلاق حمایت میکنن

باورت میشه منم نمیدونم.سر دعواهای خیلی جزیی گفت ما دیگه نمیتونیم با هم زندگی کنیم.بعد جلوی خانواده ه ...

چندساله ازدواج کردی؟

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
باورت میشه منم نمیدونم.سر دعواهای خیلی جزیی گفت ما دیگه نمیتونیم با هم زندگی کنیم.بعد جلوی خانواده ه ...

دیگه هیچی

میتونه مهریه بده؟