2777
2789

دو ساله که عقد کردم.باهزار بدبختی و تو این گرونیا شوهرم جهیزیه خرید و یکمم خودم خریدم.پول عروسی قرار بود طلاهامو بفروشم عروسی بگیریم.دوران عقد به شدت مزخزفی دارم که هربار هرکاری میکنم یکی ناراحت میشه!!هر شش ماه یکبارم نمیشه پیشش باشم فقط توی روز چن ساعتی باهمیم.اومدیم تالار و اتلیه و ارایشگاه رزرو کردیم و..

حالا بهم خورده.شوهرم میگه کرونا ضعیف شد یا اگه تا خرداد رفت عروسی مهمونی بگیریم‌.مامانمم میگه حتماااا عروسی فلان بگیریم.میترسم از اینکه کسی نگیره.شوهرم میگ خدایی نکرده اگه کسی ازفامیل گرفت همینطوری بریم خونمون.خدایا.خودت رحمم کن:(...دلم به شدت گرفته.بهترین شب زندگیم خراب شد.

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
عزیزم واقعا واست مهمع گرفتن جشن عروسی؟ منم خودم عقدم میخوام عروسی نگیرم و پولشو صرف جاها و کارایه ب ...

برا خونوادم خیلی مهمه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی عروسیتونه؟

عزیزم ما چهارماهه عقدیم اما میخام عروسی نگیرم وپول خرج عروسی رو به اضافه کمی هم از جهیزیم میزنم و پول اونم میزارم رویه سرمایمون تا بشه باهاش خونه خریدـ

راستی شما رسمه همسرتون جهیزیه بخرن؟

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤
عزیزم ما چهارماهه عقدیم اما میخام عروسی نگیرم وپول خرج عروسی رو به اضافه کمی هم از جهیزیم میزنم و پو ...

اره جهیزیه با ایشونه.من مبل و تخت و لباسشویی خریدم.

خونه خریدیم.ماشینم خرید.عقدی هم گرفتیم.

اره جهیزیه با ایشونه.من مبل و تخت و لباسشویی خریدم. خونه خریدیم.ماشینم خرید.عقدی هم گرفتیم.

اوهوم خب مبارکتون باشه انشاءالله خوشبخت شید

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤