2777
2789
عنوان

خانوما لطفا کمک 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 49 پست
15

آره راست میگی بزرگه😯

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
سنت که بیشتر بشه می فهمی  اصلا دست نزن بهشون لباس های تیره بپوش کمتر نشون میده

کلا لباسای روشن دوست ندارم و همش تیره میپوشم با این حال حس میکنم زیادی تو چشمه مخصوصا وقتی مهمونی میرم 

_ تنهایی؟                                                        + منظورت از تنهایی چیه؟                                         _ کسی تو زندگیت هست یا تنهایی؟        + آهان! کسی تو زندگیم هست ولی تنهام... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ من از وقتی مرسانا بدنیا اومده واقعا وقت ورزش کردن ندارم

آره خب حق دارین من مجردم اما داداشم که 8 سالشه رو خودم بزرگ کردم 

_ تنهایی؟                                                        + منظورت از تنهایی چیه؟                                         _ کسی تو زندگیت هست یا تنهایی؟        + آهان! کسی تو زندگیم هست ولی تنهام... 
آره راست میگی بزرگه😯

میدونم 🤦‍♀️به خانواده پدریم رفتم 😑

فکر میکنی گلم  اتفاقا هر چی بزرگتر باشه بهتره

مامانمم بهم میگه ولی کو گوش شنوا 

تو از زاویه دید خودت بدنت رو یکجور میبینی  بقیه از روبرو یکجور دیگه

منم خیلی دوست داشتم سی. نه و باسن. م بزرگ باشه اما از وقتی تو خیابون هی پلنگ پلنگ کردن  دیگه حالم بهم میخوره و همش به فکر کوچیک کردنشونم

منم خیلی دوست داشتم سی. نه و باسن. م بزرگ باشه اما از وقتی تو خیابون هی پلنگ پلنگ کردن  دیگه حا ...

پلنگ به اونا بی میگن که عاملین نه تو 

من دختر خالم همین مشکل و داشت رفت عمل کرد کامل سینه هاشو اشتباه برداشتن 

منم خیلی دوست داشتم سی. نه و باسن. م بزرگ باشه اما از وقتی تو خیابون هی پلنگ پلنگ کردن  دیگه حا ...

یه ورزش هست که دستاتو میزاری رو بازوهات و هی منقبض میکنیشون،طوری که سینه هات سفت بشن.این خیلی تآثیر داره البته اگه مداومت کنی

پلنگ به اونا بی میگن که عاملین نه تو  من دختر خالم همین مشکل و داشت رفت عمل کرد کامل سینه هاشو ...

اوه اوه اصلا دوست ندارم این اتفاق برام بیفته پس سعی میکنم تحملش کنم 😔

یه ورزش هست که دستاتو میزاری رو بازوهات و هی منقبض میکنیشون،طوری که سینه هات سفت بشن.این خیلی تآثیر ...

ممنون 🌹