2777
2789
عنوان

میگن داروش پیدا شده 😐☺

646 بازدید | 52 پست

من اگه کرونا درمانش پیدا شده باشه و تموم بشه به خدا قسم میرم پنج شیش جفت لباس میخرم 

دستامو به در مغازه ها میزنم بعد با همونا بستنی میخورم 

به تلافی عید هر کی از اشنایان رو هم ببینم رو بوسی میکنم 😐😐

شما چیکار میکنین ؟!

من قبل کرونا هم همین بودم

تو شهری که غربت نشین باشی خونه نشینی

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگررررر داروش پیدا بشه  اولین کاری که میکنم میرم سفر

دلم خیلی گرفته

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

واقعا پیدا شده؟؟خواهش میکنم راستشو بگین الکی امیدوار نشیم

میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه