2777
2789

سلام خوبید 

من هفته ۲۳ ام...

میخواستم بدونم حرکات جنین از چه هفته ای خیلی مهمه؟ 

مثلا امروز بچه من یکی دوبار صبح، یکی دوبارم عصری تکون خورد..ضعیف تر از روزای قبل

الان باید نگران باشم؟ 

نگران هستم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم از ۲۸ هفته اس هر بچه ایم یه عادتی داره یکی شبا یشتر تکون میده بعضیا روزا؛ نگران نباش با اب یخ و یا چیز شیرین و دراز تو پهلو چپم ۲۰ دق تکون میده

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
مهم از ۲۸ هفته اس هر بچه ایم یه عادتی داره یکی شبا یشتر تکون میده بعضیا روزا؛ نگران نباش با اب یخ و ...

اره مثلا بعضی روزا خیلی تکون میخوره قسنگ میفهمم...بعضی روزها هم مثل امروز اشک مامانشو درمیاره

اره مثلا بعضی روزا خیلی تکون میخوره قسنگ میفهمم...بعضی روزها هم مثل امروز اشک مامانشو درمیاره

تو هفته های بالاتر حتی ساعتاشم متوجه میشی دقت کنی امروزم یا زیاد کار کردی یا باب میلش چیزی نخوردی یچیز شیرین یا اب یخ بخور سردش بشه بلند میشه خوابیده باشه😁

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
تو هفته های بالاتر حتی ساعتاشم متوجه میشی دقت کنی امروزم یا زیاد کار کردی یا باب میلش چیزی نخوردی یچ ...

جدا خدا کنه...

الان امتحان میکنم خدا کنه یه تکون بخوره خیالم راحت شه 

ممنون از نظرت❤❤❤