یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مهم از ۲۸ هفته اس هر بچه ایم یه عادتی داره یکی شبا یشتر تکون میده بعضیا روزا؛ نگران نباش با اب یخ و یا چیز شیرین و دراز تو پهلو چپم ۲۰ دق تکون میده
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
اره مثلا بعضی روزا خیلی تکون میخوره قسنگ میفهمم...بعضی روزها هم مثل امروز اشک مامانشو درمیاره
تو هفته های بالاتر حتی ساعتاشم متوجه میشی دقت کنی امروزم یا زیاد کار کردی یا باب میلش چیزی نخوردی یچیز شیرین یا اب یخ بخور سردش بشه بلند میشه خوابیده باشه😁
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤