2777
2789
عنوان

شوهر دوستم همش نگاهش به منه....

869 بازدید | 30 پست

با این دوستم از دبیرستان باهم بودیم و خیلی باهم صمیمی هستیم دوستم چند وقتیه که نامزد کرده از قضا نامزدش با شوهرم آشنا دراومدن و ما رفت و امدمون  باهم زیاد شد اکثرا هفته ای یکبار باهم میریم بیرون حتی باهم مسافرت هم رفتیم...

اولش شوهر دوستم خیلی محفوظ به حیا بود اصلا من داشتم حرف میزدم سر بلند نمی کرد یا باهام چشم تو چشم نمی شد کم کم باهم خودمونی تر شد...

یه مدتی بود هر وقت دورهم بودیم احساس میکردم زیاد بهم نگاه میکنه تا دو شب پیش که اومدن خونمون شب نشینی هر وقت سر بلند میکردم می دیدم زوم رو منه حتی داشتیم بازی میکردیم چند بار دوستم بهش گفت حواست به بازی باشه چرا اونو نگاه میکنی؟(البته به شوخی و خنده گفت) 

حالا احساس خیلی بدی دارم 

بهتره روابط و کم کنین

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه تون کمتر کنید رفت و آمد کم کن بهانه بیار گفتن بریم بیرون ، ضرر از هر طرف بگیرید به نفعتون شیطان دیگه میاد وسط کاری که نباید بشه میشه، 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

دوره بدی شده  ،مراقب باش    نه دوست  بلکه جلو فامیلم  باید مراقب باشیم   هم از لحاظ پوشش  هم اخلاق  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
من از هر چی دوسته متنفرم همشون خائنن

دقیقا یا خائنن یا ب درد نخور

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔