2777
2789
عنوان

شوهر دوستم همش نگاهش به منه....

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 30 پست

به نظرم فقط خودتون خانم ها با هم رفت و امد کنین اقایون وارد نکنین بوی خطر میاد برات درد سر میشه هر وقت اصراربه رفت و امد اقایون شد بهونه بیار یا اگر برخورد داشتین به شدت لباس مناسب بپوش و سنگین باش کنار همسرت بشین جوری باش که اون نتونه راجتوچشم چرونی کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاملا معمولی ،مانتوییم ولی حجابم خوبه برعکس دوستم و شوهرش ازون خانواده های آزاد هستن

روابطتونو کم کن تا خدایی نکرده مشکلی پیش نیومده.چندتا ازاین تاپیکای خیانتو بخون از همین جاها شروع شده

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘

بخاطر همین چیزاست شوهرم از رفت وآمد خانوادگی با دوست متنفره خودم با دوستم رفت وآمد کنم مشکلی نداره اما اینکه شوهرش بخاد بیاد نه دوست نداره همینطور خودشم زیاد اهل رفت وآمد بادوستاش نیست

من کاملا معمولی ،مانتوییم ولی حجابم خوبه برعکس دوستم و شوهرش ازون خانواده های آزاد هستن

پس بخاطر همون آزاد بودنشون هس که اینقدر بی پروا هس تو نگاه کردن به خانوم ها ، اولش هم نگاه نمیکرده که تابلو نشه پیش بقیه ، 

روابطتونو یه مدت قطع کنین ، اگه لازم باشه برا همیشه ، 

زندگی مشترک هردوتون خیلی با ارزش تر از رفت وآمد با اونا هس

امکان ندارد به طور همزمان افکار خوب و احساسات بد داشته باشید . 
منم موافق اومدنشون نبودم دوستم چند بار باهام تماس گرفت منم هر دفعه یه بهونه ای آوردم دیگه قبول نمیکر ...

بهش بگو خیلی رک عزیزم بخاطر ویروس نمیتونیم رفت امد کنیم .من خودم روز پدر خونه پدرمادرم نرفتم عیدم نمیرم خونه کسی کسیرم نمیزارم بیاد سلامتیم مهمتراز همه ی ایناس شاید کسی بیمارباشه تا۱۴روز هیچ علائمی نداره ومیتونه بقیه رو بیمارکنه 

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔

وای دقیقا عین این شرایط برای منم با صمیمی ترین دوستم پیش اومد، چند بار تو مهمونی ها هر بار ک سرمو می اوردم بالا میدیدم شوهرش داره نگاهم می کنه. طرف خیلی هم محجوبه باورم نمیشد. بعد از چند وقت فکر کنم خودش متوجه کارش شد و دیگه تکرار نکرد، شایدم زنش تذکر داده بهش.

الان با هم خوبیم خیلی عادی هستیم ولی چند وقت بود کلا مخاطب حرفا و نگاهاش من بودم. نمیدونم چی تو مغز این مرداست

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙