2777
2789
عنوان

بچه ۱۴ ماهه من! نگرانم😔

743 بازدید | 27 پست

مامانا بچه هاتون به جایی یهو خیره میشن؟ خیلی مهمه بهم بگید پسرم چند وقته یهو انگار داره به چیزی فکر میکنه صداش میکنم از اون حالت میاد بیرون کسی میدونه چرا خیره میشن؟؟؟ توروخدا بگید

میشه بگی چرا نگران شدی؟!

خب اکثر ادما اینجورین 

خودمم یدفعه به خودم‌ میام میبینم تو یه دنیای دیگه بودم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه به تشنج شک داری شکت بی مورد هست چون کودک 14ماهه تشنج بکنه کاملا مشخصه دیگه خیرگی نیست فقط

شما در این باره اطلاعی داری ؟ اره نگران اینم.. یعنی میگی چه علامت دیگه ای ؟ تو این سن یعنی خیرگی پس واسه چیه؟

تشنج باشه صداش کنی جواب نمیده عکس العمل نشون نمیده

نمیدونم والا جواب دادن چطوریه گاهی صداش میکنم مثلا میخنده ولی نگام نمیکنه و چشمشو تکون نمیده نگام کنه فقط میخنده یا دستشو میزنه بهم ولی چشماشو برنمیداره

تشنج باشه صداش کنی جواب نمیده عکس العمل نشون نمیده

گاهی دیر جواب داده. نولر مغزم داده خداروشکر خوب بوده ولی میگن گاهی تو نوار ۶م نشون نمیده.و اینکه میگن بیشتر تو بچه های ۴ سال به بالا این تشنج هست ولی نمیدونم این چرا خیره میشه پس😔

شما در این باره اطلاعی داری ؟ اره نگران اینم.. یعنی میگی چه علامت دیگه ای ؟ تو این سن یعنی خیرگی پس ...

خیرگی که بخاطر تشنج باشه به صدا کردن جواب نمیده بچه کلا انگار تو حالت اغما هست هرچی صداش کنی چیزی نمیفهمه. بچه خواهرشوهرم 13ماهگی تشنج کرد خیلی وحشتناک بود بچه اول چشاش خیره شد بعد کلا سیاهی چشماش رفت بالا و کامل سفیدشد شروع کرد به دستوپا زدن و کف از دهنش اومد انگار خفه شده بود

خیرگی که بخاطر تشنج باشه به صدا کردن جواب نمیده بچه کلا انگار تو حالت اغما هست هرچی صداش کنی چیزی نم ...

با تب تشنج کرد یا بدون تب؟ پس چرا میگن خیره شدن علامت یه جور تشنج مخفی هستش؟ میگن تشنج غایب هست