2777
2789
عنوان

خبرای خوب راجب کرونا

324 بازدید | 15 پست

ایشالا خبر اتمام کرونا وسلامتی وبهبودی همه بیمارا یه صلوات برااتمام شرایط بفرستید اللهم صل علی محمد وآل محمد

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه محترم خلاصشو بهم بگه

داروهای جدیدی رو استفاده میکنن ک خیلی برابهبودی اثربخشه

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
چرا در مورد دارو چیزی نگفته؟

نگفته ملت دارن خرید میکنن برای عید دیدنی!

بگه که دیگه هیچی!

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
چرا در مورد دارو چیزی نگفته؟

نمیدونم اما خلاصه یچی هست الکی ک نمیگن خوشحال باشیم شکربفرستیم شایدجون چندین نفرنجات پیداکنه 

داروهای رماتیسم و ایدز دکتر گفت. ولی خیلی متاسفانه. امروز مادر دوست داداشم. فوت. جوان هم بود

چندسالش بود بیماری زمینه ای داشت؟

نمیخوام جو خوب  تاپیک خراب بشه پس چیزی نمیگم😊🌹❤🌈

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نمیدونم اما خلاصه یچی هست الکی ک نمیگن خوشحال باشیم شکربفرستیم شایدجون چندین نفرنجات پیداکنه 

دوست من پزشکه، ازش پرسیدم گفت واقعا دارو جواب داده یه شرکت که اسمش بهتره گفته نشه هم داره تولیدش میکنه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹