2777
2789
عنوان

نگران بچه ام و خودم

295 بازدید | 21 پست

باردارم .یک ماه دیگه زایمانه اینجا بیمارستان خصوصی ام نداره . یه هل پوکم نخریدم واسه بچه .سیسمونی هام که بسته .چطور برم زایمان کنم .سزارینی هستم . میگن بیهوشم نمیکنن به خاطر کرونا .آمپول تو کمر میترسم . و احساس میکنم انقدر تا یک ماه دیگه وضع خراب بشه که واسه من جا نباشه تو بیمارستان

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

این همه وقت داشتی خب خرید میکردی گذاشتی گذاشتی الان؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیحسی از کمر خیلی خوبه بابا . بهت قول میدم دردی نداره. درد انژیوکت خیلییییی بیشترههههه 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
این همه وقت داشتی خب خرید میکردی گذاشتی الان؟

هی گذاشتم گفتم میرم قشم میخرم با خرید عید یهووی که این طوری شد . قشم با ما ۳ ساعت فاصله اس

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

سلام عزیزم

بچه که اولش به دنیا میاد چیز زیادی لازم نداره

تا یک ماهه دیگه هم ایشالله این وضعیت بهتر میشه

فعلا فقط مراقب خودت باش زایمان زودرس نکنی

یه کم وضع بهتر شد بعضی وسایل ضروری رو اینترنتی سفارش بده

الان وضعیت و برنامه های جهانی بهم ریخته

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!
به خدا توکل کن ان شاالله تا اون موقع همه جا باز میشه

انشاا... فقط به خودش توکل کردم زودتر حل بشه.

سلام عزیزم بچه که اولش به دنیا میاد چیز زیادی لازم نداره تا یک ماهه دیگه هم ایشالله این وضعیت بهتر ...

میخوام برم دم یه سیسمونی زنگ بزنم التماسش کنم ببینم میاد یه دقیقه باز کنه من وسایل بردارم