2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4067670/بادمجونی-ها-بیان-تا-دیگه-تاپبک-نزنن

حالا مشکل تاپیک زدن چیه  

من که هربار یادم افتاد، کلی خندیدم  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
حالا مشکل تاپیک زدن چیه     من که هربار یادم افتاد، کلی خندیدم    

والا کلا سایت شده بادمجون 🍆🍆🍆🍆

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    
والا کلا سایت شده بادمجون 🍆🍆🍆🍆

بهتر از مادرشوهر و جاریه  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
هنوزکسی نظری نداده  امین تقی پورکیه زودازحوشون درمیارن

🔺 گفته می شود خالق ویدئوهای فیک بارش بادمجان از آسمان تهران،  امین تقی پور است.
🔹 امین تقی‌پور یک ایرانی ساکن کانادا است که مسلط به طراحی جلوه‌های ویژه است تو هالیوود، زمان درگذشت پدرش برگشت ایران و به خاطر کرونا پروازش کنسل شده و فعلا مونده.
اینه که داره واسه‌مون سرگرمی‌های هالیوودی تولید می‌کنه فعلا..

@khabare_vije