سلام و خسته نباشید..امروز خانمی تاپیک زدند و من سری ب دیگر تاپیک هاشون زدم اخه تا حدودی مرتبط بود.تو تاپیکی ک راجع به مشکلات رفتاری و اخلاقی پسرهمسرشون بود حرفای شمارو خوندم و از نظرم جالب اومد به پیجتون سربزنم.اخه فک میکنم دیدگاه یک مددکار اجتماعی از قضا مرد میتونه کمک کنه به دید بهتر ما خانوم ها که فقط به قولی یک جنبه رو در نظر نگیریم.
راجع به موضوع حق طلاق به نظر من خیلی خوبه ک این حق به مساوات به زن و مرد داده بشه و در عوض مهریه ای در کار نباشد.دو دلیل دارم یک اینکه ازدواجی که بخواد در مواقع بحران بخاطر عدم توانایی مرد از پرداخت مهریه سنگین پابرجا بمونه اصلا و ابدا پسندیده نیست و از طرفی اینکه خانم یک زندگی نابهنجار و اشتباه را فقط به اینخاطر ک حق طلاق ندارد باید تحمل کند واقعا ظلمی در حق آن زنست.
اما چه میشه کرد که تو جامعه ی ما قشر آسیب پذیرتر زن است،اگر زنی مطلقه باشد کاملا ناخواسته هزار و یک محدودیت و مشکل براش بوجود میاد و اگر همین زن مطلقه بدون پول هم باشه که دیگ واویلاست.
تقسیم اموال بدست امده در طول زندگی مشترک راه حلی عقلانیست اما در جامعه ما متاسفانه مردان هزار و یک راه پیدا میکنن تا بگن که این اموال مال ما نیست یا در زمان ازدواج بدست نیامده از طریق سند زدن به نام خویشاوندان و....
درکل تا این شرایط بخواد به ی شیوه درست اصلاح بشه خیلیییی زمان میبره.
عذرخواهم از زیاده گوییم اما نظرشخصی من بود