2777
2789
عنوان

گیاهخوارای عزیزم،بفرمایین🍍🥭🍊🥒🥦🥑

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما بدون کوبیده و دنه کباب و آبگوشت و جوجه زنده می مونید؟ من که زنده نمی مونم وای قرمه سبزی رو ...

ما هم قرمه سبزی میخوریم هم فسنجون ولی گوشت داخلش رو جایگزین میکنیم با قارچ😍

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..
وقتی فزق سلامتیتو با دیگران مقایسه میکنی  وقتی انرژی و حال خوب و خاب کمتو میبینی  وقتی م ...

خب منم پوست درخشانه قیافمم رو فرمه کرمم نمیزنم بیشترم گوشت خوارم یه لک کوچیکم ندارم

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀
خب منم پوست درخشانه قیافمم رو فرمه کرمم نمیزنم بیشترم گوشت خوارم یه لک کوچیکم ندارم

عزیزم فقط پوست نیس ک  

اگر مطالعه کنین دربارش متوجه میشین تنها راه سلامتیه 

و این فرق صرفا الا مشخص نمیشه 

۶۰ ۷۰ سالگی معلوم میشه !

من وجترینم چند ماهه بوی گوشت بهم میخوره حالت تهوع میکیرم امروزم عدس پلو درست کزدم

نوشجونت عزیزم

من امروز کوکو سیب زمینی داشتم 

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..
نوشجونت عزیزم من امروز کوکو سیب زمینی داشتم 

نوش جات ولی من فکر نمیکنم بتونم خام گیاهخوار بشم دوستم هست حتی بیسکوییت و کیک هم نمیخوره  مخصولات واسه این افراد خیای کمیابه یا گرون اینه که فکرنکنم بتونم خام گیاهخدار بشم

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
عزیزم فقط پوست نیس ک   اگر مطالعه کنین دربارش متوجه میشین تنها راه سلامتیه  و این فرق صر ...

ولی به نظرم آدم باید تو همه چی اعتدال رو رعایت کنه هم گوشت خوبه هم سبزی جات 

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀
عزیزم فقط پوست نیس ک   اگر مطالعه کنین دربارش متوجه میشین تنها راه سلامتیه  و این فرق صر ...

ول کنین بابا حسرت همه چیو ب دلم بذارم برا ۷۰سالگی میخوام صدسال نرسم ب اون سن 

ترجیح میدم جونی م خوب باشه تا پیرسالم باشم😁